Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kriminalistička serija Završni udarac na našim malim ekranima
Od ponedjeljka gledajte kriminalističku seriju o vještoj detektivki koja rješava i najsloženije zločine

Kriminalistička serija "Završni udarac" na našim malim ekranima

Doma TV ljubiteljima kriminalističkog žanra i rješavanja zločina od ponedjeljka, 29. svibnja donosi Završni udarac, intrigantnu kriminalističku hit-seriju i dobitnicu čak deset nagrada.

Nekonvencionalna osobnost, čvrst pristup i bogato iskustvo samo su neke od osobina televizijske detektivke i zamjenice načelnika, Brende Leigh Johnson, koju je utjelovila dobitnica Zlatnoga globusa Kyra Sedgwick u seriji Završni udarac. Osim nagrade Zlatnog Globusa 2007. godine, Kyra je 2010. osvojila Emmy, a njezina karijera u TV serijama započela je kada je imala samo 16 godina. Uz Kyru, izvrsna glumačka postava višestruko je nominirana za Nagradu udruženja glumaca (SAG Award), a serija je osvojila čak 10 nagrada uz još 70 nominacija u raznim kategorijama.

U prvoj glavnoj ulozi u dramskoj televizijskoj seriji, Sedgwick glumi detektivku obučenu u CIA-i koja svojim šarmom, duhovitošću i inteligencijom započinje novi život u Los Angelesu kao zamjenica glavnog detektiva.

Na svakom slučaju radi neumorno, zbog čega joj ponekad privatni život pada u drugi plan, no to ne znači da joj se ne može dogoditi romansa s jednim od agenata FBI-a, Fritzom Howardom (Jon Tenney). Uz njega, ekipu detektiva čine Will Pope (J. K. Simmons), David Gabriel (Corey Reynolds), Provenza (G. W. Bailey) i Andy Flynn (Tony Denison).

Jedna od najgledanijih kriminalističkih serija u povijesti američke televizije Završni udarac donosi napete priče rješavanja medijski istaknutih zločina. Policijska jedinica u Los Angelesu dobila je novu načelnicu Brendu Leigh Johnson, jednu od vodećih američkih istražiteljica, koja dolazi iz Atlante kako bi vodila Odjel za teška ubojstva u kojem dominiraju muškarci. Njezin autentičan pristup poslu i direktan stav uspješni su alati kojima dolazi do rješavanja svakog ubojstva,  ali i razlozi zbog kojih joj je teško dobiti naklonost muškaraca iz svog tima. Osim sasvim novog i drugačijeg okruženja, Brenda nastoji prebroditi i svoje probleme iz prošlosti.

Kako će se snaći i hoće li naići na odobravanje kolega, saznajte već od ponedjeljka, 29. svibnja na Doma TV-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala