Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 26.5.
Odličan izbor serija i novijih hit filmova

TV Preporuke dana – Petak 26.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
U Kneževinu stiže iz susjedne kneževine Kleofa, Mrkomirova ljubav iz mladosti. Problem je što Kleofa ne dolazi, kako se Anuša boji, nanovo zavesti Mrkomira, već dolazi po dukate koje je, uz kamatu, Mrkomiru posudila.

Profesor T, HTV 2 u 20:25 sati
Uspješni pekar pronađen je mrtav nakon što je primao prijetnje smrću. Je li ovo osveta ili je ubojica bio netko tko ga je poznavao?

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:20 sati
Kad bivša susjeda kaže Banksu da je otkrila pištolj u sobi svoje kćeri tinejdžerice, njemu je prva pomisao da diskretno uzme oružje.

Millenium, HTV 2 u 23 sata
Dvije teško ozlijeđene osobe zaprimljene su na hitni prijem bolnice Sahlgrenska u Göteborgu. Jedna od njih je ubojica s tjeralice Lisbeth Salander.

FILMOVI

21 most, RTL u 21 sat
Radnja je smještena na Manhattan, nakon pljačke koja je krenula u krivom smjeru i iza sebe ostavila osam mrtvih osam policajaca NYPD-a. Kada se potraga pojača, poduzimaju se ekstremne mjere kako bi se ubojicama spriječilo da pobjegnu s Manhattana, budući da vlasti zatvaraju svih 21 mostova kako bi spriječile bilo kakav ulazak ili izlazak s otoka.

Operacija Finale, HTV 1 u 21:40 sati
15 godina nakon završetka Drugoga svjetskog rata, tim izraelskih tajnih agenata odlazi u Argentinu kako bi pronašao Adolfa Eichmanna, bivšeg časnika SS-a koji je osmislio transportnu logistiku koja je milijune nevinih Židova odvela u smrt u koncentracijskim logorima.

Replike, RTL u 23:10 sati
Poznati neuroznanstvenik William Foster, čiji su supruga i troje djece poginuli u prometnoj nesreći, potpuno očajan uz pomoć svog najboljeg prijatelja i kolege znanstvenika Eda Whittlea, odlučuje se na rizičan eksperiment - repliciranje njihovih tijela.

Mjesto tišine, Nova TV u 23:45 sati
Naš svijet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji - na najmanji mogući šum - odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum.

Kraljev govor, Nova TV u 1:35 sati
Inspirirano istinitom pričom o Albertu, Vojvodi od Yorka znanom kao Bertie, drugom u redu nasljeđivanja krune u Velikoj Britaniji 1930-ih.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala