Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže spin-off serije Knjižničari
"The Librarians: The Next Chapter" dolazi od producenta originalne serije Deana Devlina

Stiže spin-off serije "Knjižničari"

Nova serija stiže na televizijski kanal The CW! Nedavno su objavili kako trenutno u pripremi imaju novu seriju The Librarians: The Next Chapter, fantastičnu seriju koja bi trebala biti temeljena na seriji Knjižničari, a spin-off dolazi od scenarista i izvršnog producenta originalne serije Deana Devlina.

Originalna serija temeljila se na popularnoj filmskoj trilogiji, a premijeru je imala 2014. godine te je prikazano četiri sezone. Priča prati grupu Knjižničara čija je primarna odgovornost sačuvati i zaštititi neke od najmoćnijih predmeta koji postoje.

Serija nam je na početku predstavila Flynna (Noah Wyle), kojeg smo već imali prilike upoznati kroz filmsku trilogiju, koji sam štiti Knjižnicu, a s vremenom zapošljava malu ekipu da mu u tom zadatku pomogne: Čuvaricu Eve (Rebecca Romijn) te Knjižničare-početnike Jakea (Christian Kane), Cassandru (Lindy Booth) i Ezekiela (John Kim).

Nova serija bit će usmjerena na Knjižničara koji putuje kroz vrijeme te dolazi iz prošlosti u današnje vrijeme i ne može se vratiti. U potrazi za nečim poznatim on se vraća na mjesto gdje je nekoć bio njegov dvorac, a sada se tamo nalazi muzej, te slučajno u svijet pusti magiju.

Iako će spin-off serija donijeti neke nove likove, još uvijek postoji mogućnost da ćemo imati prilike vidjeti i neke stare, posebno jer su Eve i Flynn svoju priču završili vezani uz Knjižnicu gdje su postali besmrtni uz Jenkinsa (John Larroquette). Hoćemo li vidjeti neka poznata lica u novoj seriji i kada bi se ona mogla pojaviti na malim ekranima za sada nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala