Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


USS Enterprise ide do novih visina u najavi druge sezone serije Strange New Worlds
Prvi najavni trailer za seriju "Star Trek: Strange New Worlds" na male ekrane vraća omiljene likove

USS Enterprise ide do novih visina u najavi druge sezone serije "Strange New Worlds"

Paramount+ je napokon objavio prvi najavni teaser trailer za drugu sezonu svoje uspješne serije u franšizi Zvjezdanih staza, Star Trek: Strange New Worlds, koji nam na male ekrane vraća posadu broda USS Enterprise, spremnu za nove avanture.

Serija Strange New Worlds je prequel originalne serije Zvjezdanih staza i prati kapetana Christophera Pikea (Anson Mount) i njegovu posadu već poznatih Star Trek imena i nekih novih likova, koji odvažno odlaze tamo gdje nitko do sada nije bio.

Novoobjavljeni trailer donosi nam scene iz nove sezone uz naracije Broja Jedan, Une Chin-Riley (Rebecca Romijn), koja naglašava jedinstvo novonastale Starfleet obitelji koji na svoje putovanje idu zajedno, uz što Uhura (Celia Rose Gooding) dodaje kako nikad nije usamljena na Enterpriseu.

Detalji o radnji nove sezone za sada nisu otkriveni, ali ono što vidimo iz prvih kadrova jest da se Una vratila na svoju poziciju na brodu, nakon što je u finalnoj epizodi prve sezone uhićena. Ne znamo kako je Pike točno uspio nagovoriti da ju puste i vrate na posao, ali očekujemo da će se sve razotkriti kada nova sezona stigne na male ekrane.

Uz Spocka (Ethan Peck) koji pije s Klingoncima, očaravajuće nove svjetove i mnoštvo emotivnih trenutaka za naše likove, čini se kako će nova sezona biti vrlo uzbudljiva. Što nas sve čeka u novim epizodama doznat ćemo nakon 15. lipnja kada druga sezona kreće s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala