Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Avatar: Put vode na streaming stiže već ovog lipnja!
Nakon odličnog uspjeha u kinima na Disney+ i Max stiže 7.6.

"Avatar: Put vode" na streaming stiže već ovog lipnja!

Foto: YouTube

Nastavak pustolovina na Pandori uskoro ćemo moći gledati na streamingu jer Avatar: Put vode stiže 7. lipnja na Disney+ i Max (nekadašnji HBO Max u Americi)!

Zajednička prava za streaming na ova dva velika servisa rezultat je neobičnog dogovora potpisanog prošle godine koji dozvoljava Max-u da dijeli isti streaming termin sa servisima Disney+ i Hulu i to za pola naslova iz 2022. godine. To je odlična vijest za obožavatelje, a treba dodati i kako će biti dostupan besplatno i na Amazon Prime Videu preko 7-dnevnog triala na Maxu.

Avatar: Put vode u kinima se našao 13 godina nakon originalnog Avatara i radnjom je smješten više od 10 godina nakon događaja u prvom filmu. Priča prati obitelj Sully (Jakea, Neytiri i njihovu djecu) koja putuje nepoznatim dijelovima Pandore, ali koji će se susresti i sa starim prijetnjama. Glumačku ekipu čine Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi i Kate Winslet.

Put vode ostvario je odličan uspjeh u kinima te je srušio nekoliko rekorda: s ukupno skoro 2,32 milijarde dolara film je s najboljom zaradom 2022. godine, najviše je zaradio u pandemiji i treći je film po zaradi svih vremena. Film je imao četiri nominacije za nagradu Oscar, a osvojio je jednog i to u kategoriji najboljih vizualnih efekata. Tri nova nastavka su u produkciji s tim da treći film u kinima očekujemo 20. prosinca 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala