Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Holland i Amanda Seyfried u najavi za napetu triler seriju The Crowded Room
Apple TV+ u lipnju donosi priču inspiriranu Billyjem Milliganom i romanom o njemu koji je napisao Daniel Keyes

Tom Holland i Amanda Seyfried u najavi za napetu triler seriju "The Crowded Room"

Foto: YouTube

Apple TV+ objavio je svoj prvi trailer za novi psihološki triler u kojem glavne uloge tumače velike zvijezde, Tom Holland i Amanda Seyfried.

Riječ je o seriji u 10 nastavaka The Crowded Room koja se temelji prema istinitom slučaju i zločinima Billyja Milligana, a također je inspirirana i romanom Daniela Keyesa iz 1981. godine o toj temi, The Minds of Billy Milligan.

Seriju The Crowded Room osmislio je Akiva Goldsman, a radnja je smještena u središte Manhattana na ljeto 1979. i prati uhićenje Dannyja Sullivana (Holland) zbog njegove upletenosti u pucnjavu u Rockefeller Centeru. Za Dannyja se zainteresira istražiteljica Rya Goodwin (Seyfried) koja će ga pokušati navesti da se prisjeti svoje prošlosti i što ga je dovelo do počinjenja zločina.

Hollandov lik Dannyja dakle lagano se temelji na Milliganu koji je 1979. bio uhićen za silovanje triju žena na kampusu u državi Ohio – Holland je u nedavnom intervjuu istaknuo kako se toliko udubio u lika koji glumi da je nakon devet mjeseci snimanja jedva raspoznavao sebe od Dannyja Sullivana.

„Vidio sam sebe u njemu, ali u svom privatnom životu. Sjećam se da sam malo pregorio kod kuće i bio uvjeren da moram obrijati glavu da se riješim tog lika. Bili smo usred snimanja pa nisam to napravio… ali nisam nikad dotad tako nešto doživio“, rekao je iskreno za Entertainment Weekly.

The Crowded Room na Apple TV+ premijerno stiže 9. lipnja s prve tri epizode nakon kojih će biti dostupna po jedna na tjednoj bazi. U ostalim ulogama su Emmy Rossum, Sasha Lane, Will Chase, Lior Raz, Laila Robins, Christopher Abbott i Henry Eikenberry.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala