Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christinu Applegate više nećemo gledati ispred kamere
Glumica radi ozbiljne bolesti odustaje od snimanja, ali će posuditi svoj glas Kelly Bundy u animiranoj seriji

Christinu Applegate više nećemo gledati ispred kamere

Glumica Christina Applegate objavila je kako je došao kraj njenoj glumi pred kamerama nakon što je završila snimanje serije Dead to Me usred dijagnosticiranja multiple skleroze. Dobitnica Emmyja pričala je o Netflixovoj seriji u kojoj je glumila uz Lindu Cardellini kada je otkrila da se više nema namjeru naći ispred kamere:

"Vjerojatno nikada više neću raditi ispred kamere, ali sam sretna što sam se na kraju našla uz nekoga tko je definitivno najbolja glumica s kojom sam radila u cijelom svom životu, ako ne i najbolja osoba koju sam ikada upoznala.", rekla je Applegate za Vanity Fair.

No to što je Applegate rekla kako ju nećemo gledati pred kamerama ne znači da u potpunosti odustaje od glume. Ono što je otkrila kako joj i dalje ostaju glasovne uloge: "Ne mogu zamisliti da sada idem na set. Ovo je progresivna bolest. Ne znam hoće li mi biti gore. Ono što mogu raditi jest posuditi svoj glas jer ipak moram zarađivati za svoju obitelj i držati svoj mozak aktivnim."

Čini se da već pred sobom i ima projekt za koji bi posudila svoj glas. Prošle je godine otkriveno kako je u pripremi animirana serija temeljena na seriji Bračne vode i ako taj projekt zaživi, Applegate će svoj glas posuditi liku Kelly Bundy, koji je glumila u originalnoj seriji.

"Ne mogu vam puno reći, ali ono što znam jest da smo svi četvero dio projekta. Stvari nisu u našim rukama tako da sada možemo samo čekati.", rekla je o animiranoj seriji na kojoj bi joj se trebali pridružiti Ed O'Neill kao Al Bundy, Katey Sagal kao Peggy Bundy i David Faustino kao Bud Bundy.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala