Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.5.
Odličan izbor serija i filmova

TV Preporuke dana – Petak 5.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
U Kneževini nikad mira. Krvnici prijete štrajkom, traže kolektivni ugovor, veće plaće, plaćene prekovremene, povlaštene mirovine, regres, božićnicu.

Profesor T, HTV 2 u 20:15 sati
U drugoj će sezoni profesor provesti još više vremena s policijom Cambridgea kako bi im pomogao riješiti niz složenih zločina.

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:10 sati
Učenica tinejdžerske dobi je zadavljena, a Banks i njegov tim brzo pronalaze glavnog sumnjivca. Ali iako naizgled učvršćuje optužnicu, Banksa istraga sve više udaljuje od Helen.

Millenium, HTV 2 u 23 sata
Na početku istrage, Mikael shvaća da Harrietin nestanak nije izdvojen slučaj nego događaj povezan s nizom brutalnih ubojstava iz prošlosti.

FILMOVI

Transporter 3, RTL u 21:15 sati
Frank Martin je u mirovini? Nezamisliva ideja za njegove obožavatelje. I jednako nezamislivo za mafijaše koji ga namjeravaju vratiti u igru, htio on to ili ne.

Zero Dark Thirty, HTV 1 u 21:40 sati
Film Oscarom nagrađene redateljice Kathryn Bigelow, priča o najtraženijem čovjeku u povijesti, oduševio je kritiku koja ga je proglasila jednim od najboljih filmova 2012. godine.

Don Juan DeMarco, RTL u 23 sata
Mladi muškarac završi na psihijatriji radi pokušaja samoubojstva. Obučen kao legendarni Zorro, tvrdi da je najveći ljubavnik na svijetu, Don Juan glavom i bradom. Neugodan zadatak da ga vrati u stvarnost, dobit će psihijatar pred mirovinom. Kroz svakodnevnu psihoterapiju, pacijent će svojim neobičnim pričama uvjeriti dr. Micklera da je on doista Don Juan.

Mamurluk, Nova TV u 23:45 sati
Dva dana prije svog vjenčanja, Doug (Justin Bartha) odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Philom i Stuom (Bradley Cooper i Ed Helms) te budućim šo­gorom Alanom (Zach Galifianakis) na ludu momačku večer za koju su se sva četvo­rica zaklela da je nikad neće zaboraviti. Međutim, kada se trojica momaka sljedećeg jutra probude s nezapamćenim mamurlukom, nitko od njih ne može se ničega sjetiti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala