Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sylvester Stallone vraća se ekstremnom planinarenju: radi se reboot Alpinista
Scenarij je već spreman za novo poglavlje kultnog akcijskog filma iz 1993., režirat će ga Ric Roman Waugh

Sylvester Stallone vraća se ekstremnom planinarenju: radi se reboot "Alpinista"

Foto: Depositphotos

Sylvester Stallone spreman je osvojiti nove visine u rebootu svog akcijskog trilera Alpinist (Cliffhanger) iz 1993. godine.

Stallone će u novom filmu ponoviti ulogu alpinista i bivšeg član gorske službe spašavanja Gabea Walkera, scenarij je napisao Mark Bianculli (scenarist i jedan od producenata Amazonove serije Hunters), a režije će se primiti Ric Roman Waugh poznat po akcijskim filmovima Greenland, Pad anđela i Zakon jačeg. Ostali detalji o rebootu nisu poznati.

Kultnu verziju iz 1993. režirao je Renny Harlin i akcijski je triler postao veliki hit unatoč tomu što je produkcija skoro rezultirala bankrotom produkcijske kuće. Radnja je pratila Walkera koji se iz službe spašavanja povukao nakon tragičnog događaja, ali se vraća penjanju iz osobnog razloga što rezultira ogromnom dramom jer se nađe usred velike i opasne pljačke na vrhu planine prekrivene snijegom.

„Odrastao sam uz najveće akcijske filmove 1980-ih i 1990-ih, na mnogima sam i sam radio, ali Cliffhanger je bio i ostao jedan od mojih omiljenih. Biti na čelu novog poglavlja, penjati se talijanskim Alpama uz legendu osobno, Sylvestera Stallonea, stvarno je ostvarenje sna. Bit će veliki izazov podići franšizu na nove visine i tu odgovornost ne shvaćam olako“, o rebootu je rekao njegov redatelj Waugh.

Zasad nije poznato kad novi film kreće sa snimanjem niti kad ga možemo očekivati u kinima, ali u nastavku se prisjetite najave za originalni Alpinist od prije punih 30 godina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala