Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prijetnja se nadvila nad trećom sezonom serije The Witcher
Prvi teaser nam otkriva Henryja Cavilla posljednji put u ulozi Geralta od Rivije

Prijetnja se nadvila nad trećom sezonom serije "The Witcher"

Skoro je vrijeme da se vratimo na Kontinent, a Netflix osigurava da budemo spremni za taj put. Jučer su objavili prvi poster za novu sezonu serije The Witcher, na kojem vidimo Geralta (Henry Cavill), Yennefer (Anya Chalotra) i Ciri (Freya Allan) u čvrstom zagrljaju, a danas imamo priliku vidjeti i prve kadrove u objavljenom teaser traileru.

Prvi nam teaser trailer ne otkriva puno o onome što nas očekuje u trećoj sezoni, ali ono što znamo jest da se na pomolu nalazi nova zagonetna prijetnja koja prijeti našem glavnom trojcu.

Uz vatru i oružje i rastuću tamu ipak ono što najviše zabrinjava jest što po prvi puta Geralt priznaje kako osjeća strah. Što može biti toliko grozno da se čak i Geralt tog boji doznat ćemo tek kad serija stigne na Netflix.

Iako se obožavatelji serije vesele novoobjavljenim kadrovima, nova će sezona biti za njih i teška jer se moraju oprostiti od Cavilla u glavnoj ulozi. Prošle je već godine objavljeno kako se Cavill neće vratiti za četvrtu sezonu te da će u njegovu ulogu uskočiti Liam Hemsworth.

Iako se očekivalo da je to radi obaveza na snimanju Supermana, nakon što je objavljeno kako se i s tom ulogom oprostio svima je postalo jasno o čemu se radi. Cavill je veliki obožavatelj izvornog materijala te nije skrivao svoje nezadovoljstvo smjerom u kojem serija ide. Vjerojatno je to glavni razlog zašto ga nakon treće sezone više nećemo gledati u ovoj ulozi.

Treća sezona bit će podijeljena u dva dijela. Izlazak prvog dijela stiže 29. lipnja dok se drugi na Netflixu očekuje 27. srpnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala