Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Richard Lewis objavio da ima Parkinsonovu bolest, povlači se iz stand-up komedije
Glumac je sam objavio video na društvenim mrežama u kojem je sve objasnio

Richard Lewis objavio da ima Parkinsonovu bolest, povlači se iz stand-up komedije

Foto: Depositphotos

Stand-up komičar i jedan od omiljenih članova ekipe serije Bez oduševljenja, molim Richard Lewis u svom je videu na Twitteru otkrio da ima dijagnozu Parkinsonove bolesti.

Glumac je rekao kako je imao svakakve faze sa zdravljem tijekom zadnje tri godine – osim ove dijagnoze, bio je na nekoliko operacija (rame, leđa, kuk) te se zbog svega navedenog odlučio u potpunosti fokusirati na pisanje i glumu tako da više neće raditi stand-up.

„Slušajte, baš sam prije nekoliko tjedna završio s 12. sezonom Bez oduševljenja, molim i to je jedna nevjerojatno dobra sezona tako da sam zbilja zahvalan što sam dio te serije. No, zadnje tri i pol godine imao sam svakakva razdoblja i ljudi su se pitali gdje sam. Evo što se dogodilo. Prije te tri i pol godine bio sam usred turneje i završio sam sa serijom. Mislio sam da sam dao sve i da nakon skoro 15 godina je vrijeme da sam gotov. Bio sam sretan s tom odlukom, ali onda se sve počelo događati. Prošao sam četiri operacije jednu za drugom, nisam mogao vjerovati, toliko loših vijesti, ali to je život“, objašnjava.

„Samo sam vam htio objasniti gdje sam bio. Gotov sam sa stand-upom. Moj fokus bit će pisanje i gluma. Imam Parkinsonovu bolest, ali pod liječničkim sam nadzorom i sve je u redu. Volim svoju suprugu, volim svog psića, volim svoje prijatelje i obožavatelje“, nastavio je.

Dijagnoza Parkinsonove bolesti došla je nakon Lewisovog posjeta neurologu prije dvije godine: „Srećom, dijagnozu sam dobio dosta kasno u životu tako da bi njezin napredak trebao biti dosta spor, a uzimam i prave lijekove pa je sve ok.“

12. sezona serije Bez oduševljenja, molim očekuje se na HBO-u do kraja ove godine, a u njoj Lewis igra fiktivnu verziju samog sebe od prve sezone.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala