Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Željko Bebek, Marija Jelovečki i Jure Brkljača
Ovogodišnji jubilarni CMC Festival Vodice 2023. powered by Calzedonia održava se 9. i 10. lipnja

Predstavljamo izvođače CMC Festivala: Željko Bebek, Marija Jelovečki i Jure Brkljača

Foto: YouTube

Željko Bebek ponovno u Vodicama!

Za jubilarno 15. izdanje najvećeg regionalnog glazbenog festivala zagrijavamo se predstavljanjem spoja mladosti i iskustva – Željko Bebek i njegov sin Zvone spremno čekaju drugi vikend u lipnju u Vodicama. "Bebekomanija" traje već gotovo pola stoljeća, a legendarni roker i jedna od ključnih figura hrvatske glazbe ujedno je i najveći promotor CMC festivala u Vodicama.

Koncept festivala od samih njegovih početaka zasnivao se u revijalnom predstavljanju glazbenika i njihova rada. A kakav otac, takav i sin Zvone kojem je jedan od prvih nastupa s ocem bio upravo u Vodicama. Prema datumu održavanja CMC festivala Bebekovi usklađuju ostale nastupe. Već su odavno zaokružili 9. i 10. lipanj u svom kalendaru, a za publiku ima bezbroj razloga zašto tog vikenda posjetiti Vodice.

Na užarenu rivu vraća se Marija Jelovečki

Marija Jelovečki je prošle godine prvi puta stala na pozornicu CMC festivala u Vodicama. Sav taj trud koji ulaže u glazbu u posljednje tri godine, u svibnju će pokazati na svom albumu prvijencu.

Najavni singl "Kap na licu tvom" ujedno je pjesma koju će druge subote u lipnju predstaviti publici u Vodicama. Smisao glazbe za Mariju je prenošenje emocija, a vodička pozornica i sve okolo nje, sjajno je mjesto za uzajamno dijeljenje tih emocija s publikom i druženje.

Ovoga ljeta vrijedi doći do Vodica poslušati njezin nastup, a vrijedi i saznati koliko će oduševljenje pokazati publika.

Na festivalu će prvi puta nastupiti Jure Brkljača

Jure Brkljača je glazbom bio okružen od najranije dobi, a jedan davni televizijski glazbeni show bio je dovoljan da privuče interes publike. Posebno one ženske, koju osvaja glasom, stasom i modernim pop pjesmama s mediteranskim štihom. Iza njega je album ispunjen singlovima koji su postali dio standardnog radijskog repertoara.

Mladi Zadranin dobro poznaje susjedne Vodice, a nije mu nepoznanica niti CMC festival na čiju će pozornicu ove godine stati prvi put.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala