Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon je stigao: Brie Larson, Teyonah Parris i Iman Vellani u najavi za The Marvels
Tri priče objedinjene su u jednu u novom filmu iz Marvel Cinematic Universea koji u kina stiže u studenom

Napokon je stigao: Brie Larson, Teyonah Parris i Iman Vellani u najavi za "The Marvels"

Foto: YouTube

Stigao je prvi teaser trailer za The Marvels, novi film smješten u Marvel Cinematic Universe koji ima čak tri superjunakinje u glavnim ulogama.

Prvotno zamišljen kao isključivi nastavak velikog hita Kapetanica Marvel s Brie Larson u ulozi Carol Danvers, film se s vremenom pretvorio u nastavak koji je objedinio tri priče: one iz Kapetanice Marvel, priču Monice Rambeau (Teyonah Parris) iz serije WandaVision te priču Kamale Khan (Iman Vellani) iz također serije Ms. Marvel.

Zadnji put Carol Danvers smo vidjeli u post-credit sceni finalne epizode serije Ms. Marvel kad se našla usred spavaće sobe tinejdžerice Kamale. Prošle godine na snimci objavljenoj na D23 Expo saznali smo da Carol, Kamala i Monica mijenjaju mjesta svaki put kad koriste svoje moći, a sad možemo vidjeti više od toga.

Kad Monica ode na misiju u svemir to će rezultirati Kamalom u svemiru – naravno to se dogodi upravo usred bitke. Dogodi se i kad Nick Fury (Samuel L. Jackson) i Monica nastoje objasniti Kamalinoj obitelji što se događa. Nikome situacija nije pretjerano ugodna, osim možda Kamali – koja je oduševljena što je upoznala svoju najdražu junakinju te što čak i radi s njom.

Budući da se njih tri mijenjaju, neminovno jest i da nauče surađivati što neće baš biti jednostavno, pogotovo između Carol i Monice. Teaser ne otkriva previše detalja pa ćemo još morati pričekati na prvi službeni, cjeloviti trailer.

Režiju filma potpisuje Nia DaCosta, a na scenariju je radila s Megan McDonnell, Elissom Karasik i Zebom Wellsom. U ostalim ulogama su Zawe Ashton, Saagar Shaikh, Zenobia Shroff, Mohan Kapur i Park Seo-joon. Ovo je treći film u Marvelovoj Fazi 5 i stiže nakon dosta razočaravajućeg Ant-Mana i Wasp: Kvantumanije i Čuvara galaksije: Volume 3 koji u kina stižu 4. svibnja, a radnja će svakako biti povezana i sa serijom na streamingu Disney+ Secret Invasion koja stiže ovog srpnja.

The Marvels smo donedavno u kinima trebali gledati ovog srpnja, ali u veljači je donešena odluka da u kina premijerno stiže tek 10. studenog ove godine. Prema informacijama iz Blitza, film je kod nas preveden Marveli i u njihovoj distribuciji u hrvatska kina stiže 9. studenog.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala