Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Ante Gotovac i DJ Krmak - Popušili smo
Za slučaj da nas ne ubije svinjska gripa, Ante u rukavu ima vlastiti virus, "neinteligenko", koji ubija 100%

Video: Ante Gotovac i DJ Krmak - "Popušili smo"

Iako je kraj godine još daleko, ovo ispod je bez konkurencije nešto najgluplje što ćete vidjeti u Hrvatskoj ove godine.

Ako uživate u Anti i njegovom prijatelju, posjećujete njegove i ženine "gaže" i punite mu džepove, onda ste već zaraženi virusom iz podnaslova.


A sasvim sigurno je zaražena ekipa s Net.hr, koja o spotu piše ovako:

"Stigao je dugoočekivani spot Ante Gotovca i DJ Krmka. Kako se njihov ljetni hit Popušili smo već dobrano uvukao svima u uši, vjerujemo da će vam spot u kojem Ante repa savršeno leći."

Afirmativan tekst napisao je i Index.hr

"PODUZETNIK Ante Gotovac odlučio je krenuti supruginim stopama i okušati se u pjevačkim vodama pa je tako s DJ Krmkom snimio spot za pjesmu "Popušili smo".  Ovo dvoje osebujnih ličnosti odlučili su iskoristiti novi zakon o zabrani pušenja kako bi stvorili novi ljetni hit, a kakav bi to Gotovčev spot bio kada u njemu ne bi bilo bijesnih automobila, polugolih djevojaka i ludih zabava. Ante kaže da su sve snimili za samo sat i pol vremena."

Virus je nezaustavljiv.
 

G.N./MojTV.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    0 0
    ana20 ana20 @ 19.7.2009. 14:55
    Ovo je strašno!?! toliko jadno i isfurano da je to strašno...užas!!! tužno
  • #6
    0 0
    Maello maello @ 19.7.2009. 11:38

    Ovaj kvazi glazbeni uradak i spot su vrh katastrofe,a sigurno je da to zna Ante kao i DJ Krmak, no dok su gotovo svi vodeći hrvatski internetski portali objavili vijest o novome spotu te na kraju članka stavili i sam video spot - tada je i samome Anti i DJ Krmku jasno da se apsolutno isplati dalje nastavljati raditi ovakve glazbene promašaje jer oni ne prodaju glazbu već sebe.

  • #5
    0 0
    gor gor @ 18.7.2009. 0:07

    Dok tržište traži, Ante praši. Pa ak može Simonica zakaj ne bi i on malo zapjevao. U pjevanju su si tu negdje. Srama nema, a para laka. A zapitajmo se tko to sluša? Jer netko sluša inače ne bi imali toliko love. Kad god nekog pitaš niti tko sluša niti zna nekog s takvim afinitetima. Možda je sva ona publika namontirana naknadno . Ponekad žalim što nema cenzure za takve stvari.A za kraj samo:

  • #4
    0 0
    IMBA imba @ 17.7.2009. 21:29

     JAO.   

      moram priznati da muzika kao takva čak i nije toliko loša, samo što su ova dva totalno ubila svaki potencijal.   proklete seljačine.

  • #3
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 17.7.2009. 19:00

    ma nece me ubit ni svinjska gripa ni ova glupa pjesma nego nevideno jadni program "hrvatskih" televiziskih kuca, zivi ocaj, pa ja mislim da tjedno ima samo 1 dobar film koji se isplati pogledat, pa strasno...vec neznam ja koji dan za redom idem na ovu stranicu i gledam u nadi da nadem nesto za sta se ispalti izdvojit sat i pol vremena...uzalud mi trud...

     sva sreca na internetu s kojeg mozemo skidat neke pristojne filmove, da toga nema, nebi vise ni znao sto je to dobar film!

    inace ovaj portal je za svaku pohvalu, tu nema dileme, niste vi krivi sto je jadan program, mada nekad znate dati prejadne ocjene za neki film koji je bolji al ok, precemo preko toga ;)

Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala