Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U odabrana kina stiže krimi drama Indigo kristal
Regionalni kinohit s preko 100 tisuća gledatelja moćan je nasljednik "Južnog vjetra"

U odabrana kina stiže krimi drama "Indigo kristal"

U Cineplexxu i odabranim kinima, od 13. travnja kreće Indigo kristal, novi srpski film koji je uzeo maha u kinima diljem regije. Za manje od tjedan dana, gledatelji će u Hrvatskoj imati priliku pogledati ovu krimi dramu s neobičnim adutom u rukavu - crno-bijelom fotografijom! Na tragu filmova 90-tih, američkog hita Generacija X, kultnog britanskog ostvarenja Trainspotting i francuskog klasika Mržnja, Indigo kristal smješten je u Šabac i donosi dinamični, kompleksni i surovi pogled na svijet lokalnog kriminala.

Finalni trailer ovog crno-bijelog kino hita pokazuje atraktivnost svijeta kriminala, ali i koliko brzo i lako stvari nepovratno izbjegnu kontroli... Nakon 8 godina iza rešetaka, Vuk (Miodrag Radonjić) se vraća u rodni Šabac kako bi se uklopio nazad u društvo i započeo normalan život. Tamo ga dočekuje stara ekipa, ali i “novi klinci” među kojima je i Zizi (Denis Murić), mlađi brat Vukovog pokojnog prijatelja. U pokušaju da izvuče Zizija sa ulice, Vuk polako klizi nazad u začarani krug klubova, alkohola, droge i sitnog kriminala, krug iz kojeg nema izlaza...

Za ovu neočekivanu hit dramu koja žari i pali regijom najzaslužniji je mladi Luka Mihailović kojemu je ovo debitantski dugometražni film kao redatelj i scenarist. Mihailović je ideju za film imao još pred pet godina kao završni studentski projekt, ali je producentska kuća Režim odlučila podići film na viši nivo. Glavnu ulogu Vuka nosi popularni Miodrag Radonjić, Baća iz serijala Južni vjetar, dok je u ulozi Zizija, duboko ogrezlog u drogu, fenomenalni Denis Murić koji nakon filmova Toma i Zlatni dečko na velike ekrane donosi još jednu vrhunsku izvedbu koja će oduševiti gledatelje.

Za manje od tjedan dana, 13. travnja, Indigo kristal starta s posebnom premijerom u kinu Cineplexx City Center one East s početkom projekcije u 19h. Na premijeri se očekuje i glumačka postava, a zbog ograničenih ulaznica požurite ih što prije kupiti kako biste bili prvi u Hrvatskoj koji će pogledati ovaj novi regionalni hit!

Možda upoznate i glumačku postavu ;)

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala