Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odličan kino start za Dungeons & Dragons: Čast lopova
Film prema popularnoj igrici u kina diljem svijeta stigao je prošli tjedan

Odličan kino start za "Dungeons & Dragons: Čast lopova"

Foto: YouTube

Protekli vikend bio je iznimno uspješan za Dungeons & Dragons: Čast lopova koji je u Sjevernoj Americi s prvog mjesta gledanosti uspio maknuti prošlotjedni hit John Wick 4.

Odlične kritike osigurale su filmu bolji start od očekivanog na tamošnjem, domaćem tržištu od 38,5 milijuna dolara, naspram očekivanih do 30 milijuna. U ostatku svijeta zarada je još 33 milijuna dolara s 58 tržišta, što znači ukupno 71,5 milijuna dolara. Budžet za film bio je nemalih 150 milijuna dolara i to sve prije jake marketinške kampanje koju je imao nekoliko mjeseci.

Ekranizacija igrice D&D smatra se još jednim dobrim uspjehom i korakom naprijed za Hollywood koji se dugo borio kako prenijeti igrice na veliki ekran. Ovaj žanr zadnjih godina doživljava procvat: Paramountova ekranizacija igrice Sonic: Super jež odlično je prošla kod gledatelja kao i njezin prošlogodišnji nastavak, dobro je prihvaćen i Sonyjev Uncharted, a naredni vikend će nam pokazati može li Illuminationov Super Mario Bros. film postati jedan od najvećih filmova godine.

Režiju filma D&D potpisuju Jonathan Goldstein i John Francis Daley, a radnja prati šarmantnog lopova (Chris Pine) koji s ekipom raznih pustolova (Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page) planira epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali sve kreće krivo kad sretnu krive ljude.

Dungeons & Dragons: Čast lopova od 30. ožujka igra i u hrvatskim kinima u kojima je također ostvario odličan start.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala