Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Liv Tyler u novom nastavku Kapetana Amerike, ponovlja ulogu iz Nevjerojatnog Hulka
"Captain America: New World Order" u kinima očekujemo 3.5.2024.

Liv Tyler u novom nastavku "Kapetana Amerike", ponovlja ulogu iz "Nevjerojatnog Hulka"

Foto: Depositphotos

Liv Tyler stiže u Marvel Cinematic Universe i to 16 godina nakon zadnjeg pojavljivanja u Marvelovom filmu!

Ekskluzivna vijest o glumičinom pridruživanju MCU-u stigla je jučer s portala The Hollywood Reporter – Tyler će se sljedeće godine u novom nastavku Kapetana Amerike, koji nosi naziv Captain America: New World Order, ponovno pojaviti u ulozi koju je imala 2008. u Nevjerojatnom Hulku u kojem je glumila Betty Ross, simpatiju naslovnog lika Brucea Bannera iliti Hulka kojeg je tad glumio Edward Norton. Kad je uloga Hulka unutar MCU-a pripala Marku Ruffalu lik Betty se povremeno samo spomenuo.

Betty Ross kćer je generala Thaddeusa Thunderbolta Rossa kojeg je originalno glumio William Hurt i kasnije se za Marvel Studios pojavio u nekoliko filmova, još od Građanskog rata u kojem je Thunderbolt postao državni tajnik. Hurt je u ožujku prošle godine preminuo u 72. godini od raka pa je uloga Thunderbolta za Captain America: New World Order pripala Harrisonu Fordu.

U New World Order glavnu ulogu ima Anthony Mackie kao Sam Wilson iliti novi Kapetan Amerika koji se u toj ulozi našao još u Marvelovoj seriji The Falcon and the Winter Soldier koju možete gledati na streamingu Disney+, a kojem je svoj blagoslov dao Evansov Steve Rogers. Julius Onah režirat će NWO prema scenariju Malcolma Spellmana i Dalana Mussona. U ostalim ulogama su Carl Lumbly, Danny Ramirez, Shira Haas i Tim Blake Nelson.

Liv Tyler nedavno smo mogli gledati u prvoj sezoni serije 9-1-1: Lone Star, a prije 4 godine glumila je uz Brada Pitta u SF drami Ad Astra.

Captain America: New World Order u kinima očekujemo 3. svibnja 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala