Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Richard Madden i Priyanka Chopra Jonas u traileru za napetu špijunsku seriju Citadel
Braća Russo ovim su startali 185 milijuna dolara vrijednu franšizu

Richard Madden i Priyanka Chopra Jonas u traileru za napetu špijunsku seriju "Citadel"

Foto: YouTube

Nakon skoro dvije godine produkcije konačno je stigao prvi pogled na novu špijunsku seriju Citadel i to uz službeni trailer i poster.

Riječ je o vrlo ambicioznom projektu Amazon Prime Videa koji kreće sa spomenutom serijom u kojoj glavne uloge imaju Richard Madden i Priyanka Chopra Jonas. U planu su spin-off serije u lokalnim državama na lokalnom jeziku pa su one radnjom smještene u Italiji i Indiji već u produkciji, a radi se i na seriji koja će biti smještena u Meksiko.

Madden i Chopra Jonas su Mason Kane i Nadia Sinh, bivši članovi nezavisne špijunske agencije Citadel koju je srušio kriminalni sindikat imena Manticore. Osam godina kasnije Mason i Nadia nemaju nikakva sjećanja na svoje vrijeme u Citadeli te sad žive anonimne živote kao sasvim drugačiji ljudi – sve dok ih još jednom ne angažira bivši kolega Bernard (Stanley Tucci).

Izvršni producenti su braća Russo, Joe i Anthony, a ova skupa serija ima budžet od čak 185 milijuna dolara. Braća su krajem veljače natuknuli kako će ovo biti globalna špijunska serija, a za početak stiže Citadel od šest epizoda od kojih će prve dvije na Prime Video stići 28. travnja, a zatim će petkom izlaziti po jedna.

„Nove ličnosti dolaze u sukob sa starima. To je bila ideja koja nas je najviše veselila jer mislim da to nismo prije vidjeli – da se više likova nosi s krizom identiteta i krizom savjesti“, rekao je Joe Russo o seriji.

Kako će to na kraju ispasti i svidjeti se gledateljima, saznat ćemo za manje od dva mjeseca. U nastavku pogledajte prvi trailer za Citadel.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala