Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Toni Collette pokušava voditi mafiju u filmu Mafia Mamma
U mafijaškoj parodiji također glumi Monica Bellucci, film režira Catherine Hardwicke

Toni Collette pokušava voditi mafiju u filmu "Mafia Mamma"

Cornerstone Films i Bleecker Street su objavili prvi pravi trailer za nadolazeću mafijašku parodiju Mafia Mamma, u kojoj glavne uloge imaju Toni Collette i Monica Bellucci. Collette se nalazi u ulozi Kristin Balbano, usamljene žene iz predgrađa kojoj stvari u zadnje vrijeme baš ne idu od ruke, a koja se odjednom nađe usred kompliciranog svijeta kriminala.

Nakon što otputuje u ruralnu Italiju na pogreb svog djeda, Kristin neočekivano odaberu kao novu glavu jedne od talijanskih najozloglašenijih kriminalnih obitelji, za što je ona apsolutno nesposobna s obzirom na to da njeno znanje o mafiji dolazi isključivo iz gledanja televizijskih serija i filmova.

Urnebesni trailer otkriva nam do koje je točno mjere Kristin van svojih voda i koliko je veliko njeno neznanje o mafijaškim obiteljima. Njeni talijanski domaćini jednostavno ne mogu vjerovati koliko nije sposobna za tu poziciju, a ne vjeruju ni to da nije uspjela naći tri sata da pogleda Kuma. Monica Bellucci u ulozi je obiteljske savjetnice Biance, koja će joj pokušati pomoći da se lakše snađe u svijetu kriminala.

Redateljsku palicu filma drži Catherine Hardwicke, a film se temelji na konceptu Amande Sthers dok su scenarij zajednički napravili J. Michael Feldman i Debbie Jhoon.

Uz Collette i Bellucci u glavnim ulogama, u glumačkoj se postavi također nalaze Alfonso Perugini, Giulio Corso, Livia De Paolis, Bruno Bilotta, Francesco Mastroianni, Alessandro Bressanello i Yonv Joseph.

Film Mafia Mamma se u kinima očekuje 14. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala