Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Loš spoj proganja Margot u psihološkom trileru Cat Person
Film je snimljen prema kratkoj priči koja je postala viralna, a krajem ožujka stiže u hrvatska kina

Loš spoj proganja Margot u psihološkom trileru "Cat Person"

Foto: YouTube

Zašto bi itko lagao o tome da ima mačke?

Hulu je predstavio prvi trailer za Cat Person, psihološki triler nastao prema istoimenoj kratkoj priči Kristen Roupenian objavljenoj 2017. godine u časopisu The New Yorker koja je vrlo brzo postala viralna – baš zbog svoje teme dejtanja koja se može poistovjetiti s modernim vremenom.

Priča je to o Margot (Emilia Jones), studentici koja nakon dužeg dopisivanja sa zabavnim, nešto starijim Robertom (Nicholas Braun) ode s njim na spoj kako bi shvatila da Robert u stvarnom svijetu nije ni sjena Robertu preko poruka. Plus, nema mačke o kojima je pričao da ih ima u svome stanu. Margot prekida kontakt jer se počinje pitati što je sve izmislio, ali Robert je ne misli pustiti na miru. Naprotiv, horor lošeg dejta tek počinje.

Režiju potpisuje Susanna Fogel, a Michelle Ashford napravila je adaptaciju scenarija. Uz Jones i Brauna glume Geraldine Viswanathan, Hope Davis, Michael Gandolfini, Liza Koshy, Fred Melamed, Isaac Cole Powell i Isabella Rossellini.

Kritičari su podijeljeni oko ovog naslova – na Sundance filmskom festivalu još u siječnju 2023. sasvim je dobro prošao, ali trenutno ima samo 46% na portalu Rotten Tomatoes. U određenim državama film se već može naći kao VOD, a u jednom trenutku za njega su bili zainteresirani Netflix, Bleecker Street i Open Road Films.

Psihološki triler Cat Person na streaming servisu Hulu moći ćete gledati od 9. veljače, a u hrvatska kina film stiže pod naslovom Krivi spoj i to 28. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala