Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Damian Lewis vraća se u seriju Milijarde!
Showtime je potvrdio da se glumac vraća kao Axe u drugom dijelu 7. sezone

Damian Lewis vraća se u seriju "Milijarde"!

Foto: YouTube

Bobby Axelrod se vraća!

Glumac Damian Lewis, koji je seriju Milijarde napustio na kraju pete sezone, vraća se u drugom dijelu sedme sezone, potvrdili su iz Showtimea.

Lewis se vraća kao Bobby Axe Axelrod u šest od 12 epizoda popularne serije čime će se pridružiti Paulu Giamattiju, Coreyu Stollu i Maggie Siff. Axe je u finalu pete sezone pobjegao u Švicarsku kako bi izbjegao kazneni progon u New Yorku čime je bila ostavljena mogućnost za njegov povratak pa makar u poneku epizodu. Glumac je seriju napustio nakon smrti voljene supruge Helen McCrory.

Produkcija sedme sezone trenutno je u tijeku u New Yorku, a mnogi su već nagađali o Lewisovom povratku nakon što su izišle paparazzi fotografije njega na setu s (nekadašnjim) kolegama.

U sedmoj sezoni savezi će se okrenuti, stare rane će se aktivirati, a odanost će se testirati. Izdaja će poprimiti epske razmjere, a neprijatelji će postati oprezni prijatelji. Bobby Axelrod se vraća dok rastu ulozi s Wall Streeta na ostatak svijeta, službeni je opis nove sezone.

U ostalim ulogama su David Costabile, Asia Kate Dillon, Condola Rashad, Jeffrey DeMunn, Sakina Jaffrey i Daniel Breaker, dok je Toney Goins postao stalni član glumačke postave u sedmoj sezoni.

Šesta sezona serije Milijarde završila je s prikazivanjem 10. travnja prošle godine, a datum sedme sezone još nije poznat. Tvorci, scenaristi i showrunneri serije su Brian Koppelman i David Levien, a na njezinom stvaranju radio je i Andrew Ross Sorkin.

Showtime planira i spin off serije smještene u ovaj svijet: Billions: Miami govorit će o svijetu privatnog zrakoplovstva, Billions: London o svijetu britanskih financija, Millions o raznim 30-godišnjim wannabe financijskim mogulima na Manhattanu te Trillions čija će se radnja temeljiti na fiktivnim pričama najbogatijih ljudi na svijetu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala