Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Noćni upravitelj dobiva drugu sezonu!
Prva se sezona s Tomom Hiddlestonom u glavnoj ulozi pojavila 2016. godine

"Noćni upravitelj" dobiva drugu sezonu!

Noćni upravitelj ponovno se vraća na dužnost! Sedam godina nakon premijere prve sezone stižu vijesti kako će televizijska adaptacija romana Johna le Carréa nastaviti svoju priču kroz još jednu sezonu. Tom Hiddleston u glavnoj je ulozi, a scenarij za novu sezonu ponovno će pisati David Farr.

Kao i originalna sezona, nova će se raditi u produkciji BBC-ja, ali će ovog puta umjesto AMC-ja, glavni drugi producenti biti Amazon Prime Video. Hiddleston će se vratiti kao hotelski upravitelj Jonathan Pine, koji se u prvoj sezoni našao u ubojitoj borbi protiv krijumčara oružja Richarda Ropera (Hugh Laurie).

Na kraju prve sezone Ropera su uhitile egipatske vlasti, a nova sezona počet će tako da Pine dozna kako je Roper preminuo prije dvije godine, a da pred njim sad stoji novi, još smrtonosniji zadatak. Navodno će se Pineove avanture nastaviti i dalje jer, iako još nije službeno potvrđeno, navodno planiraju napraviti i treću sezonu.

U prvoj sezoni, koja je adaptacija istoimenog le Carréovog romana iz 1993., Pine se zaljubi u ljubavnicu lokalnog plejboja Freddieja Hamida, ali je ona ubijena jer je otkrila previše o Hamidovoj obitelji i njihovim poslovima s Roperom. Nekoliko godina kasnije Pinea angažira britanska agentica (Olivia Colman) da se osveti Roperu. Pine se ubaci u Roperov najuži krug gdje se posebno poveže s Roperovom ljubavnicom Jed (Elizabeth Debicki).

Originalna sezona osvojila je publiku i kritiku i niz priznanja, među kojima su dva Emmyja te tri Zlatna globusa za Hiddlestona, Laurieja i Colman.

Produkcija nove sezone krenut će u Londonu i Južnoj Americi kasnije ove godine, ali još nije otkriveno kada se očekuje na malim ekranima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala