Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Amber Midthunder predvodi obiteljsku dramu Centurion: The Dancing Stallion
Uz Midthunder glume Billy Zane, Aramis Knight, Michael Cimino i drugi, film je predstavljen trailerom

Amber Midthunder predvodi obiteljsku dramu "Centurion: The Dancing Stallion"

Nakon vrlo uspješnog prošlogodišnjeg filma Prey, koji je dobio pohvale i kritike i publike, Amber Midthunder kreće u nove filmske pustolovine, ovog puta u nezavisnoj obiteljskoj drami Centurion: The Dancing Stallion, a nedavno objavljeni trailer otkriva nam generalnu radnju.

Nadahnuta nevjerojatnom istinitom pričom, ova drama prati latino studenticu Ellissiju, koja sudjeluje u meksičkom jahačkom natjecanju i jahanje koristi kao bijeg od svojih problema. Njen se život mijenja kada otkrije kako ima akutnu promijelocitnu leukemiju, koja će ju spriječiti u onome što najviše voli: jahanju konja.

Službeni opis filma otkriva nam detaljnije radnju:

Amber Midthunder i Billy Zane glume u ovoj priči o nadilaženju različitosti i nalaženju snage na neočekivanim mjestima. Putovanje počinje kada Ellissia (Midthunder) posvoji bijelog pastuha kako bi ga trenirala za tradicionalan meksički ples konja. Kako počne trenirati predivnog, ali do sad zlostavljanog konja Centuriona, Ellissia se teško razboli, što ju spriječi u sudjelovanju u natjecanju. Pod budnim oko njenog oca (Zane), novi pomoćnik na farmi Danny (Aramis Knight) preuzme treniranje Centuriona u nadi da će osvojiti natjecanje, a možda i Ellissijino srce.

Redateljsku palicu filma drži Dana Gonzales, a film je rađen prema scenariju koji potpisuje Boon Collins. U filmu također glume Michael Cimino, Patricia De Leon i Sal Lopez.

Film Centurion: The Dancing Stallion će biti dostupan u digitalnom obliku i na usluzi video-na-zahtjev 25. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala