Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer najavljuje prequel Predatora prepun akcije
Dan Trachtenberg drži redateljsku palicu filma smještenog 300 godina u prošlost

Novi trailer najavljuje prequel "Predatora" prepun akcije

Smješten u 1719. godinu, Huluov ambiciozni znanstveno-fantastični akcijski film Prey je peti film u franšizi Predatora i prvi prequel, nastavak smješten u prošlost, u serijalu filmova. Dok su prošli bili smješteni u neko moderno doba, s vojnicima s PTSP-om koji se moraju suočiti s vanzemaljskom vrstom u džungli, Los Angelesu i izmišljenoj zemlji Val Verde, film Prey Dana Trachtenberga smješten je na južne ravnice naroda Komanči.

Nakon što smo nedavno imali prilike vidjeti kraći najavni teaser za film, danas nam dolazi prvi službeni trailer usmjeren na Naru (Amber Midthunder), mladu ženu koja ima želju postati Komanči ratnica, iako njeno pleme smatra kako nije dovoljno dobar lovac da bi postigla taj status.

Potaknuta onim što vjeruje da je znak s neba, Naru kreće u lov na medvjeda, što ju na kraju dovodi do suočavanja s opasnim predatorom.

Službeni sinopsis otkriva nam detalje:

Smješten u narod Komanči, 300 godina u prošlosti, film Prey donosi priču o mladoj ženi, Naru, neustrašivoj i vještoj ratnici. Ona je odgojena u sjedni nekih od najlegendarnijih lovaca koji su lovili po Velikim ravnicama i kada opasnost zaprijeti njenom kampu, ona je odlučna zaštititi svoje ljude. Lovina koju čeka i na kraju se s njom suoči, zapravo je razvijeni vanzemaljski predator s tehnički naprednim arsenalom - pred njima je nemilosrdni sukob između dva neprijatelja.

Glumačka ekipa filma skoro je u potpunosti sačinjena od glumaca indijanskog porijekla, a predvode ih Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush i Julian Black Antelope.

Film Prey premijeru će imati 5. kolovoza ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    NoClass noclass @ 9.6.2022. 20:34
    A sad malo o filmu, zvuči bolje od dva prethodnika (Predatori i Evolucija).
  • #2
    0 1
    NoClass noclass @ 9.6.2022. 20:32
    Realno, naziv indijanac i jest pogrešan jer tako su prvi istraživači nazvali domicilno stanovništvo misleći da su stigli u Indiju (Indian = Indijac ili Indijanac).
  • #1
    2 0
    ZoroAster zoroaster @ 9.6.2022. 16:04

    Ne smije se više reći "indijanac/ka" nego pripadnik "prvih nacija/naroda" ili barem domorodac. 

    Woke policija će vas strpati u zatvor ;)

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala