Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vincent Cassel i Eva Green protiv terorističke zavjere u seriji Liaison
Predstavljeni su prvi kadrovi francusko-britanske serije koja na Apple TV+ stiže krajem veljače

Vincent Cassel i Eva Green protiv terorističke zavjere u seriji "Liaison"

Foto: YouTube

Apple TV+ je objavio službeni trailer za Liaison, njihovu prvu francusko-englesku višejezičnu originalnu seriju koja prati slojevitu priču o političkim intrigama, špijunaži i pogreškama iz prošlosti. Glavne uloge u seriji imaju francuski glumci međunarodne slave, Vincent Cassel i Eva Green.

Likovi koje tumače Cassel i Green morat će se zajednički boriti protiv prijetnje koja se nadvila nad Londonom. Kako bi to uspjeli morat će prijeći preko zajedničke komplicirane prošlosti i suočiti se s ozbiljnom opozicijom kako bi preživjeli.

Iz prvih je kadrova odmah jasno koja je veličina prijetnje s kojom će se Cassel i Green morati suočiti. Uz sve ozbiljnije cyber napade, Velika Britanija pogođena je velikom nepogodom nakon što je brana na Temzi deaktivirana, što uzrokuje goleme poplave u glavnom gradu. Za Green je najgore to što se isprva čini kako iza svega stoji Gabriel Delange (Cassel), njen bivši ljubavnik s kojim je imala kompliciran odnos i među njima više nema povjerenja. On mora dokazati kako on nije počinitelj kojeg ona traži te ga zajedničkim snagama moraju otkriti prije nego bude kasno.

Serija Liaison je prva glavna televizijska uloga za Cassela, uz njega i Green će u seriji također glumiti Peter Mullan, Gérard Lanvin, Daniel Francis, Stanislas Merhar, Iréne Jacob, Laëtitia Eido, Eriq Ebouaney, Bukky Bakray i Thierry Frémont.

Premijera serije Liaison se na Apple TV+ platformi očekuje 24. veljače ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala