Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chapter 1 - Gods and Monsters: James Gunn otkrio detaljan plan za DC naslove
Novi Superman već je u planu i to za 11. srpnja 2025., a znaju se i ostali naslovi serija i filmova

Chapter 1 - Gods and Monsters: James Gunn otkrio detaljan plan za DC naslove

Foto: YouTube

Jučer su otkriveni svi detalji za (novi) početak DC filmova i serija!

Za Warner Bros. Discovery vijesti je otkrio James Gunn, jedan od izvršnih direktora za DC Studios koji je prošle godine izabran na tu funkciju uz Petera Safrana. Gunn je u detaljnom videu u trajanju od skoro 6 minuta otkrio kako su Safran i on zamislili daljnji tijek DC filmova i serija: prvo poglavlje odnosno Chapter 1 nosi naziv Gods and Monsters i ono će spojiti prošlost, sadašnjost i budućnost DC svijeta!

Gunn obećava priče koje nikad niste ni mogli zamisliti na velikom ekranu pod nazivom Chapter 1: Gods and Monsters u što je uključeno 10 projekata (za što navodi da je samo prvi dio) koji će ovaj put biti u potpunosti ujedinjeni – za razliku od dosadašnjeg otkazanog svijeta Zacka Snydera i raznih filmova o Batmanu koji nisu bili unutar DCU-a.

Dakle, sve će biti smješteno u isti svemir – DCU – i bit će povezani pričom, počevši od novog filma o Supermanu. „Ovo je prvi put da će sadržaji vezani uz DC – filmovi, televizija, igrani naslovi, animacija, igrice – biti centralizirani unutar jedne kreativne vizije koju smo James i ja zamislili“, rekao je Safran u prezentaciji održanoj u ponedjeljak navečer.

Među 10 projekata su: animirana serija Creature Commandos, igrana serija Waller (Viola Davis), film Superman Legacy (označava pravi start novog DCU-a) koji već ima datum premijere 11. srpnja 2025., igrana serija Lanterns, film The Authority, serija Paradise Lost o svijetu Amazonki, film The Brave and the Bold koji u DCU donosi Batmana i Bat-family (Batman s Robertom Pattinsonom Matta Reevesa pripast će u DC Elseworlds), serija Booster Gold, te filmovi Supergirl: Woman of Tomorrow i Swamp Thing.

Sve detalje možete poslušati u nastavku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala