Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Joel, Tess i Ellie u stravičnoj borbi u drugoj epizodi The Last of Us, stigla najava za treću
Napeta HBO serija ruši rekorde gledanosti

Joel, Tess i Ellie u stravičnoj borbi u drugoj epizodi "The Last of Us", stigla najava za treću

Foto: YouTube

Druga epizoda serije The Last of Us upoznala nas je s novim pravilima u post-apokaliptičnom svijetu, ali donijela i stravične scene koje su zaprepastile (i oduševile) gledatelje.

Snimljena prema istoimenoj hit franšizi video igrica, u drugoj epizodi saznali smo više o gljivicama koje su zaposjele svijet i to u scenama iz 2003. godine kad (nam) je profesorica mikologije Ibu Ratna (Christine Hakim) objasnila kako je nemoguće da se cordyceps gljivice nastane u ljudskom organizmu – naravno, prevarila se po tom pitanju.

Radnja se potom vraća u 2023. gdje Joel (Pedro Pascal), Tess (Anna Torv) i Ellie (Bella Ramsey) nastavljaju svoj put do Massachusetts State Housea te će im putem Ellie otkriti Marlenein (Merle Dandridge) plan i teoriju da je imuna na zarazu. Put do cilja gotovo je nemoguće savladati pa trio odlazi sigurnijim prečacem kroz muzej što će jednog od njih skupo koštati – a dolazak do State House nažalost bit će uzaludan. U najavi za treću epizodu, koja se nalazi na kraju članka, vidimo kako Joel i Ellie nastavljaju svoj put, a tu je i nekoliko scena s Frankom (Murray Bartlett) i Billom (Nick Offerman).

Režiju druge epizode potpisuje tvorac igrice i jedan od scenarista Neil Druckmann kojem je ovo bio redateljski debi. Iz HBO-a stiže vijest kako je gledanost druge epizode bila još bolja od prve: od 4,7 milijuna gledatelja do čak 5,7 milijuna ljudi koje je pratilo novu epizodu na HBO kanalima i streamingu HBO Max!

Premijera nove epizode serije The Last of Us kod nas se emitira paralelno s američkom, ponedjeljkom u 3 ujutro, te kasnije u udarnom terminu u 20 sati. Dostupna je i na streamingu HBO Max.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala