Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon boce, u Dnevniku - fotka ukradena Novoj TV!
...ili Kako je Informativni program HTV-a pao na razinu lokalnih televizija, ako ne i niže

Nakon boce, u Dnevniku - fotka ukradena Novoj TV!

PIŠE: Dario Petruševski

Nakon dva nevjerojatna propusta u Informativnom programu HTV-a, postalo je posve jasno da se (navodni) kaos u hodnicima državne televizije počeo odražavati na program. Štednja, kriza, loši odnosi s urednicima i još štošta očito su pomeli koncentraciju s Prisavlja, a gledatelji se, nakon srozavanja Dnevnika, s pravom pitaju - što mi to plaćamo...?
 
Tokom telefonskog javljanja splitskog gradonačelnika Željka Keruma, HTV je u svom središnjem Dnevniku, najgedanijoj, najispravnijoj i najbržoj informativnoj emisiji emitirao fotografiju UKRADENU S NOVE TV. "Nevjerojatno je da se javna televizija koju financiraju pretplatnici mora ‘pomagati’ našim materijalima. Ta snimka korištena je bez dopuštenja", poručili su s Nove TV, a Janoš Roemer, glasnovognik HTV-a, odmah je potvrdio kako se radilo o pogrešci. Za nedopustivu blamažu prozvao je urednike Dnevnika Zorana Šprajca te Ružicu Renić, a urednica Hloverka Novak-Srzić dodala je kako će krivce nakon detaljne istrage oštro sankcionirati.
 
Samo da ponovimo, ako niste dobro shvatili - državna televizija s tisućama zaposlenika nije mogla pronaći VLASTITU fotografiju Željka Keruma, koji je u javnom životu Hrvatske, a tako i u njihovom eteru, prisutan dugi niz godina.
 
Slučaj BOCA ipak je nenadmašiv!
 
 
Ipak, "slučajna" krađa fotografije konkurentske TV postaje nije ništa u usporedbi s očajnom pogreškom Petre Neuer i cijele ekipe koja je prije nekoliko večeri radila na HTV-ovom noćnom Dnevniku. Ni deset centimetara od urednice/voditeljice tokom cijele emisije stajala je boca Jane i tako Ivici Todoriću donijela veliku besplatnu reklamu.
 
I tu je reagirao glasnogovornik HTV-a, rekavši kako je urednica u studio unijela bocu i "nesvjesno je ostavila na stolu". Takvo je objašnjenje u najmanju ruku uvreda cijeloj hrvatskoj javnosti. Janoš Roemer, dakle, tvrdi da Petra Neuer nije vidjela bocu koju je MALTENE DIRALA LAKTOM, a nisu je zapazili kamermani, realizatori i drugi koji se bave trećim Dnevnikom. Sad već slavna boca najbolji je pokazatelj razine profesionalnosti na državnoj televiziji, kojoj su greške i izgovori polako ali sigurno potonuli ispod razine lokalnih televizija.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 11.7.2009. 15:51

    ma drzava nas krade samo tako s tom pretplatom na TV!

    uopce mi nije jasno kako mogu naplacivati takvu cijenu za 2 programa :S

    pa ja za tu cijenu mogu imat barem 80satelitskih programa , eto recimo MAXtv ili sl.

    sramotno u svakom slucaju...

  • #1
    0 0
    abaris28 abaris28 @ 10.7.2009. 10:33

    aahahahahahah

    nije je vidilaaaa

    hahaha

    show!

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala