Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nova godina 1.1.2023.
Izdvajamo filmove različitih žanrova koji se nude na svim domaćim kanalima od 20 sati

TV Preporuke dana – Nova godina 1.1.2023.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od filmova u večernjem terminu na prvi dan 2023. godine!

Prvi čovjek, HTV 1 u 20:10 sati
Biografska drama redatelja Damiena Chazellea, snimljena prema knjizi Jamesa Hansena i u scenarističkoj adaptaciji Oscarovca Josha Singera, na velike ekrane donosi jedan od najznačajnijih djelića povijesti napretka znanosti i čovječanstva uopće.

Meg: Predator iz dubina, Nova TV u 20:15 sati
Kada se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora.

Hotel Transilvanija, HTV 2 u 20:15 sati
Dobro došli u Hotel Transylvaniju, Drakulin raskošan rezort s 5 zvjezdica gdje sva čudovišta i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudskim svijetom. Hotel Transylvania ujedno je i dugometražni debi legendarnog Genndyja Tartakovskyog.

Vitez tame i Vitez tame: Povratak, Doma TV od 20:30 sati
Nastavak hit filma Batman: Početak donosi nam novo uzbudljivo poglavlje u životu Brucea Wayna i njegovog alter ega, Batmana.

Plaćenici, RTL u 22 sata
Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Terry Crews, Randy Couture, Dolph Lundgren samo su neki od akcijskih junaka u ovom filmu!

Osvetnik, Nova TV u 22:05 sati
Dr. Paul Kersey je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u gradu. Jednog dana u njegovu bolnicu stižu njegova supruga i kći koje su bile žrtve napada u zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Paul, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje obitelji.

Za dolar više, HTV 2 u 22:45 sati
Drugi dio popularne dolarske trilogije Sergia Leonea, kojom je ovaj talijanski majstor učvrstio špageti vestern kao jedan od kultnih žanrova poklonika manje komercijalnog filma.

Apokalipsa danas: Posljednja verzija, HTV 3 u 22:50 sati
22 godine nakon 1979. i prve verzije filma premijerno je prikazana redateljska verzija kojoj je u naslovu dodana latinska riječ Redux (hrv. koji vodi natrag) kako bi se istaknula Coppolina želja da se vrati svom filmu neopterećen prvotnim komercijalnim ograničenjima i ta je verzija produžena za 53 minute. Apocalypse Now: Final Cut, koju večeras možete gledati, Coppola smatra najboljom verzijom, nekih je 35 minuta dulja od izvorne i oko dvadeset kraća od Redux verzije iz 2001., što znači da je traje nešto više od puna tri sata.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala