Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stara ekipa Ludih 70-ih u novom videu koji najavljuje spin-off
Debra Jo Rupp i Kurtwood Smith vraćaju se kao Kitty i Red, a u videu o snimanju serije vidimo i hrpu ostale glumačke ekipe

Stara ekipa "Ludih 70-ih" u novom videu koji najavljuje spin-off

Foto: YouTube

Netflix je objavio novi video u svrhu promocije svoje nove serije Lude 90-e u kojem glavne zvijezde Debra Jo Rupp i Kurtwood Smith govore o povratku u kuću Formanovih, ali možemo vidjeti i ostatak originalne glumačke ekipe što je oduševilo obožavatelje!

Spin-off popularne humoristične serije Lude 70-e sve nam je bliže, a vrijeme radnje premješta se u ljeto 1995. godine kad Leia (Callie Haverda), kćer glavnih zvijezda originala Erica (Topher Grace) i Donne (Laura Prepon), svoje praznike odluči provesti kod bake i djeda. Leia će u malom gradu upoznati nove prijatelje i upasti u razne avanture, slične onima u kojima su se našli njezini roditelji dva desetljeća ranije.

Prvi teaser nove serije objavljen je prije mjesec dana, a sad na Netflixovom službenom kanalu možemo vidjeti intervju s glavnim glumcima koji su podijelili svoje dojmove o povratku na set, a video izaziva nostalgiju i zato što u njemu vidimo omiljene likove Erica, Jackie, Kelsa, Donnu i Feza koje glume Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon i Wilmer Valderrama. Svoje uloge u Ludim 90-ima ponovit će i Don Stark i Tommy Chong kao Bob i Leo.

Novu grupu tinejdžera još čine Ashley Aufderheide, Maxwell Donovan, Mace Coronel, Reyn Doi i Sam Morelos.

Lude 90-e, originalnog naslova That '90s Show, na Netflix nam stižu 19. siječnja 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala