Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Red i Kitty su se vratili u najavi za That '90s Show
Poznati podrum sad je mjesto okupljanja nove generacije

Red i Kitty su se vratili u najavi za "That '90s Show"

Foto: YouTube

Netflix je predstavio prvi trailer za That '90s Show, spin-off nekad popularne humoristične serije That '70s Show (Lude 70-e)!

Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp vratili su se u uloge Reda i Kitty Foreman koje su imali u originalnoj seriji koja se emitirala od 1998. do 2006. godine, a radnjom je bila smještena u kasne 1970-e. U nastavku je u središtu radnje njihova unuka Leia (Callie Haverda), kćer glavnih zvijezda originala Erica (Topher Grace) i Donne (Laura Prepon) koja svoje ljeto 1995. godine odluči provesti kod bake i djeda. Leia će u malom gradu upoznati nove prijatelje i upasti u razne avanture, slične onima u kojima su se našli njezini roditelji dva desetljeća ranije.

U Netflixovom teaseru, osim datuma premijere nove serije, možemo vidjeti i neke lokacije iz originala kao što je Ericov podrum i vodeni toranj. Tu su i razne fore koje smo slušali u Ludim 70-ima i Redove doskočice. Novu grupu tinejdžera, uz Haverda, čine Ashley Aufderheide, Maxwell Donovan, Mace Coronel, Reyn Doi i Sam Morelos.

Među stalnom glumačkom postavom nalazi se i Andrea Anders kao Formanova susjeda Sherri, ali Smith i Rupp su jedini iz originalne glumačke ekipe koji se nalaze u stalnoj postavi. Zvijezde originalne serije Grace, Prepon, Ashton Kutcher, Mila Kunis i Wilmer Valderrama trebali bi se pojaviti u ponekoj epizodi, dok će izostati Danny Masterson kojem se sudi zbog optužbi za seksualno napastovanje.

Autori Ludih 70-ih Bonnie i Terry Turner osmislili su i novu seriju s kćeri Lindsey Turner i Greggom Mettlerom koji je showrunner.

Prva sezona serije That '90s Show imat će 10 epizoda i na Netflix stižu 19. siječnja 2023. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala