Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Emotivno nabijen trailer za zadnje Čuvare galaksije
"Čuvari galaksije 3" bit će posljednji film s ovom postavom, a video je raznježio obožavatelje

Emotivno nabijen trailer za zadnje "Čuvare galaksije"

Foto: YouTube

Posljednja avantura za trenutnu postavu Čuvara galaksije predstavljena je prvim trailerom koji je raznježio obožavatelje diljem svijeta!

Marvel donosi prvi službeni trailer za Čuvare galaksije 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3) koji će biti posljednji nastavak u franšizi Jamesa Gunna. Neke od okosnica radnje su podrijetlo Rocketa Raccoona (Bradley Cooper) i Gamorin (Zoe Saldaña) povratak.

U videu konačno možemo vidjeti dolazak superbića Adama Warlocka (Will Poulter) koji je najavljen u post-credits sceni drugih Čuvara galaksije. U stripovima Warlock je svemoćno umjetno biće koje je stvoreno da uništi Čuvare galaksije, ali prema najavi se čini kako će The High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), ultra-inteligentno biće koje je stvorilo Rocketa, biti glavni negativac priče.

Ako je suditi po trenutnoj najavi čeka nas emotivan zadnji nastavak jer Star Lordu (Chris Pratt) još uvijek jako nedostaje Gamora, Rocket ima zastrašujuća sjećanja, ekipa se priprema na važnu posljednju misiju, a Groot (Vin Diesel) umjesto stalne rečenice I am Groot izgovara We are Groot.

Uz Pratta i Saldaña te Cooperove i Diselove glasove u ovom nastavku vraćaju se poznata lica: Dave Bautista kao Drax the Destroyer, Karen Gillan kao Nebula, Pom Klementieff kao Mantis, Sean Gunn kao Kraglin, Elizabeth Debicki kao Ayesha te Sylvester Stallone kao Stakar Ogord. Gunn je režirao i ovaj nastavak te napisao scenarij prije nego što je napustio MCU i otišao u DC Studios kao jedan od direktora tvrtke.

Prošlo je pet godina od prošlog samostalnog filma s Čuvarima galaksije, ali otada smo ih gledali u nekoliko Marvelovih naslova pa su se tako kratko pojavili u ovogodišnjem Thoru: Ljubav i Grom, a bili su važan dio priče u Ratu beskonačnosti te u Završnici.

Film Čuvari galaksije 3 u kinima očekujemo 5. svibnja 2023. godine, a za sve njihove obožavatelje na streamingu Disney+ od 25. studenog dostupan je blagdanski specijal The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Objavljen je i službeni poster filma koji možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala