Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zadnja najava za novi Mačak u čizmama koji u prosincu konačno stiže u kina!
Nastavak podnaslova "Posljednja želja" čekali smo punih 11 godina, a u hrvatska kina stiže 8.12.

Zadnja najava za novi "Mačak u čizmama" koji u prosincu konačno stiže u kina!

Foto: YouTube

Ovog prosinca u kina se vraća svima omiljeni Mačak kojeg smo upoznali još u Shreku 2004. godine!

DreamWorks Animation predstavio je finalni trailer za Mačak u čizmama: Posljednja želja (Puss in Boots: The Last Wish), nastavak Mačka u čizmama koji smo čekali punih 11 godina.

Mačak je u novom filmu odlučio ostaviti iza sebe život pun opasnosti i avantura jer mu je od mačjih devet života ostalo samo osam. No, kad čuje za posebnu zvijezdu padalicu koja ispunjava bilo koju želju on će krenuti na svoju posljednju avanturu kako bi vratio svoje živote.

Antonio Banderas još je jednom posudio glas Mačku koji će u svojoj avanturi morati potražiti pomoć od nekadašnje partnerice i neprijateljice Kitty Soft Paws, kojoj je glas posudila Salma Hayek. Na putu će im se pridružiti simpatičan pas Perro (Harvey Guillén) pa će ovaj slučajni trio junaka morati ostati korak ispred Zlatokose (Florence Pugh), zločinačke obitelji Tri medvjeda, Velikog Jacka Hornera (John Mulaney) i zastrašujućeg Velikog zločestog vuka (Wagner Moura).

Nove i ujedno posljednje avanture ovog posebnog Mačka režirali su Joel Crawford (Croods 2) i Januel Mercado, a scenarij je napisao Paul Fisher (Croods 2, Mačak u čizmama, Pusti vodu da miševi odu). Glasove ostalim junacima posudili su Olivia Colman, Ray Winstone, Samson Kayo, Anthony Mendez i Da'Vine Joy Randolph.

Mačak u čizmama: Posljednja želja u hrvatskim bi se kinima trebao naći već 8. prosinca, a američka premijera slijedi tek nekoliko dana prije Božića.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala