Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Liam Hemsworth umjesto Henryja Cavilla u 4. sezoni serije The Witcher
Netflix je već najavio novu sezonu, ali uz veliku novost

Liam Hemsworth umjesto Henryja Cavilla u 4. sezoni serije "The Witcher"

Foto: Depositphotos

Netflix je ovih dana objavio kako će njihova epska dramska serija The Witcher imati i četvrtu sezonu, ali uz veliki obrat.

Uz produljenje dolazi i vijest da će Liam Hemsworth zamijeniti Henryja Cavilla u ulozi Geralta od Rivije u četvrtoj sezoni. Treća sezona, koja na Netflix stiže na ljeto 2023. godine, bit će posljednja za Cavilla u toj ulozi. Ovaj potez streaming servisa dolazi nakon Cavillove objave da se vraća u ulogu Supermana nakon što smo ga u toj cameo ulozi vidjeli u dodatnoj sceni na kraju trenutnog kino hita Black Adam čemu je i Dwayne Johnson posvetio objavu na društvenim mrežama.

Cavill je s Netflixom sklopio kratkoročni ugovor za seriju te je nakon tri sezone zaključio kako je vrijeme da krene dalje, a pred sobom već ima više filmskih i televizijskih projekata. Osim što se vraća u ulogu Supermana završava akcijski film Argylle Matthewa Vaughna u kojem glumi vrhunskog špijuna te kreće raditi na romantičnom filmu The Rosie Project, ratnoj drami The Ministry of Ungentlemanly Warfare Guya Ritchieja te na remakeu Highlandera.

Liam Hemsworth možda je najpoznatiji po ulozi Galea Hawthornea u Igrama gladi, nedavno je glumio u Quibi drami Most Dangerous Game s Christophom Waltzom, a u kina uskoro stiže triler Poker Face Russella Crowea. O svojoj novoj ulozi je rekao: „Kao veliki obožavatelj Witchera ja sam presretan što ću glumiti Geralta od Rivije. Henry Cavill je bio nevjerojatan u toj ulozi i stvarno sam počašćen da baš meni predaje ulogu i dozvoljava mi da preuzmem seriju za naredna poglavlja.“

Cavill je također komentirao Hemswortha: „Liam Hemsworth će umjesto mene preuzeti plašt. Kao i sa svim književnim likovima ja sad predajem palicu s velikim poštovanjem prema vremenu koje sam proveo u ulozi Geralta i s entuzijazmom želim vidjeti Liamovo utjelovljenje ovog fascinantnog lika. Liam, ovaj lik ima nevjerojatno divnu dubinu, uživaj u izvedbi i tome što možeš s njim pronaći.“

Serija The Witcher prati avanture Geralta od Rivije, a čije su saveznice čarobnica Yennefer (Anya Chalotra) i princeza Ciri (Freya Allan). Glumice su navodno s Netflixom već dogovorile i potpisale svoj glumački angažman u četvrtoj sezoni.

Prije nego što se The Witcher sljedeće ljeto vrati na Netflix na tom nas streamingu do kraja godine čeka prequel The Witcher: Blood Origin u četiri dijela koji će biti dostupan od 25. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala