Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jack Ryan je u bijegu u najavi treće sezone serije Jack Ryan
John Krasinski se ovog prosinca vraća u trećoj sezoni napete špijunske serije

Jack Ryan je u bijegu u najavi treće sezone serije "Jack Ryan"

Prime Video je napokon objavio i prvi službeni trailer za nadolazeću, treću sezonu serije Tom Clancy's Jack Ryan. John Krasinski ponovno se vraća kao naslovni agent CIA-e, a u novoj sezoni Jack postaje bjegunac nakon što zanemari naredbe u potjeri za međunarodnom kriminalnom organizacijom.

Trailer nam predstavlja prijetnju koju Jack mora riješiti u trećoj sezoni, u kojoj neki ruskih oligarsi osmisle plan očuvati USSR sijući strah s prijetnjama o nuklearnom napadu. S obzirom na to da američka vlada ne želi stvoriti diplomatski incident s Rusijom, CIA dobije naredbu da se povuče. No Jack odluči zanemariti te naredbe, znajući kako je potrebno prekršiti neka pravila kako bi napravio pravu stvar. Tako odjednom on postane glavna meta CIA-e.

Osim što ga progoni njegova vlastita agencija, Jack se nađe u situaciji da se mora braniti i od istreniranih plaćenih ubojica koje na njega šalju Rusi. Sada sam i s neprijateljima koji dolaze sa svih strana, jedino što mu preostaje je krenuti na put po cijelo zemaljskoj kugli kako bi spriječio svjetski rat koji bi mogao uništiti čovječanstvo.

Treća sezona korak je do kraja Jackovog puta, jer je Prime Video već objavio kako će četvrta sezona ujedno biti i posljednja. No to nije kraj ove špijunske franšize, jer se već planira spin-off serija, u kojoj će Michael Peña preuzeti glavnu ulogu.

Uz Krasinskog, u trećoj ćemo sezoni ponovno gledati Wendella Piercea u ulozi Jamesa Greera i Michaela Kellyja kao Mikea Novembra. Njima se pridružuju Nina Hoss kao Alena Kovac i Betty Gabriel u ulozi Elizabeth Wright.

Hoće li Jack uspjeti riješiti nadolazeći svjetski sukob doznat ćemo 21. prosinca kada treća sezona krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala