Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tobin Bell se vraća u Slagalicu strave
Kultni negativac iz horor franšize "Slagalica strave" službeno se vraća u novom filmu

Tobin Bell se vraća u "Slagalicu strave"

Prije nešto manje od godine dana doznali smo kako franšiza Slagalice strave još nije došla do svog kraja te kako je u planu i deseti dio u poznatoj horor franšizi, koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine. Kreativna ekipa tada je najavila kako će se fanovi Johna Kramera posebno radovati ovom nastavku, dajući naslutiti kako ćemo ponovno imati prilike gledati originalnog negativca.

Danas smo napokon dobili i službenu potvrdu kako će Tobin Bell reprizirati svoju kultnu ulogu i u desetom filmu ove franšize. Ovo će biti deveti film u kojem se Bell u nekom obliku nalazi u Slagalici strave, a jedini u kojem nije sudjelovao bio je posljednji, Spirala straha: Novo poglavlje Slagalice strave.

Bell je dio franšize od samog starta, početkom 2000.-ih. On glumi kultnog ubojicu Jigsawa, čije metode uključuju stavljanje žrtava u kompleksne, zastrašujuće i često ubojite zamke kako bi ih naučio nekakvu lekciju. Tako da tehnički on nikada nije direktno taj koji ubija, ali je svakako za te smrti zaslužan. Iako je Kramer umro u samim počecima franšize, Bell se i dalje pojavljivao u daljnjim filmovima. Kroz prisjećanja i glasovne snimke, filmovi su održali Kramera i njegovu ubojitu ostavštinu na životu.

Deseti film Slagalice strave režirat će Kevin Greutart, koji je radio montažu na prvih pet filmova i na filmu Jigsaw iz 2017. godine. Također je režirao Slagalicu strave 6 i Slagalicu strave 7. Detalji o potencijalnoj radnji za sada nisu poznati tako da još ne znamo na koji će način novi film oživjeti Kramera i njegovog Jigsawa. Ono što sigurno možemo očekivati jest nove uvrnute i domišljate zamke te novu zagonetku koja se mora riješiti.

Tko će se sve naći u glumačkoj ekipi za sada također nije otkriveno, ali sve detalje očekujemo uskoro jer se izlazak filma očekuje već 27. listopada sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala