Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Butcher's Crossing stiže u kina, pogledajte prvi trailer
Riječ je o ekranizaciji dramskog romana Johna Williamsa koji je kod nas preveden "Krvnikov prijelaz"

"Butcher's Crossing" stiže u kina, pogledajte prvi trailer

Foto: YouTube

Vestern drama Butcher's Crossing s Nicolasom Cageom konačno je predstavljena prvim službenim trailerom i posterom.

Film donosi priču o lovcima na bizone na starom Zapadu ranih 1870-ih gdje nalazimo Willa Andrewsa (Fred Hechinger) koji je napustio Harvard u potrazi za avanturom jer je shvatio da želi pronaći sebe i svoju pravu životnu svrhu. Na Zapadu dolazi na tamošnji Butcher's Crossing u Kansas gdje se udružuje s tajanstvenim Millerom (Cage) koji se Willu na prvu svidi jer vidi da je riječ o veteranu od kojeg bi mogao dobiti iskustvo koje toliko želi.

Miller zna za zabačeno mjesto u dolini Colorada kamo doseljenici ne zalaze, a gdje se nalaze tisuće bivola čije se kože prodaju po visokoj cijeni pa predlaže Willu i još nekima da odu s njim na put jer će zarada biti visoka. Will nema iskustva s lovom niti deranjem kože, ali ima entuzijazma i novaca da financira ekspediciju. No, obećana avantura pretvara se u jako opasno putovanje koje će Willu donijeti puno više nego što je tražio, a otkriti i Millerovo pravo lice.

Gabe Polsky režirao je dramu te napisao scenarij s Liamom Satreom Meloyom prema istoimenom romanu Johna Williamsa iz 1960. godine, kod nas prevedenom Krvnikov prijelaz. Svoju je premijeru film imao još prošle godine u rujnu na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a od kritičara je dobio solidne ocjene. Uz Cagea i Hechingera glume Xander Berkeley, Rachel Keller, Jeremy Bobb i Paul Raci.

Butcher's Crossing u odabrana kina stiže 20. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala