Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ryan Reynolds želi glumiti u seriji Uvijek je sunčano u Philadelphiji
Jedna od zvijezda serije, Rob McElhenney, oduševljen je Reynoldsovom idejom i ima za njega savršenu ulogu

Ryan Reynolds želi glumiti u seriji "Uvijek je sunčano u Philadelphiji"

Zvijezda filmova Deadpool, Ryan Reynolds, želi se ponovno udružiti sa svojim suvlasnikom nogometnog kluba Wrexham, Robom McElhenneyjem, i to u McElhenneyjevoj hit seriji Uvijek je sunčano u Philadelphiji. Tijekom zajedničkog predstavljanja svoje serije Welcome to Wrexham, Reynolds je izjavio kako bi želio imati barem cameo ulogu u nadugovječnijoj humorističnoj seriji, a McElhenney je odmah našao savršenu ulogu za njega.

Na pitanje bi li ikada glumio u seriji Uvijek je sunčano u Philadelphiji, Reynolds je odgovorio: "Osobno sam uvrijeđen što me nikada nisu pitali." Otkrio je kako je već pričao s McElhenneyjem o nekoj potencijalnoj ulozi, na što je ovaj odgovorio kako bi nešto mogli dogovoriti.

McElhenney je čak predložio u kojoj bi se ulozi Reynolds idealno snašao. "Mac treba dečka.", rekao je McElhenney, misleći na svog lika koji je prije nekoliko sezona otkrio kako je homoseksualac. Reynoldsu se ta ideja svidjela tako da se samo možemo nadati kako će uspjeti i realizirati tu suradnju.

U seriji Uvijek je sunčano u Philadelphiji, uz McElhenneyja također glume Charlie Day, Glenn Howerton, Kaitlin Olson i Danny DeVito. Oni su grupa narcisoidnih, sociopatskih prijatelja koji zajednički vode irski lokal Paddy's Pub u Philadelphiji. Prošle je godine prikazana 15. sezona kultne humoristične serije, nakon čega je dobila zeleno svjetlo za još četiri sezone.

Nova sezona navodno je trenutno u pripremi, a kada bi mogla stići na male ekrane, i hoće li se Reynolds zaista pridružiti glumačkoj ekipi novih epizoda, za sada nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala