Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sarah Michelle Gellar vraća se nadnaravnom
Nova serija "Wolf Pack" predstavljena je prvim trailerom, na male ekrane stiže u siječnju

Sarah Michelle Gellar vraća se nadnaravnom

Ovih je dana, tijekom njujorškog Comic Cona, predstavljen prvi teaser trailer za nadolazeću Paramount+ originalnu seriju Wolf Pack, koja se na malim ekranima očekuje krajem siječnja 2023. godine.

Teaser trailer započinje sa scenom u kojem policajac stoji na mostu i gleda šumski požar na drugoj strani. Vrlo brzo nas teaser uvodi u dramu kada vatrogasno vozilo prođe po autoputu pored autobusa punog srednjoškolaca, koji su zapeli u prometu.

Vidimo putnike kako bježe od tog kaosa, a predstavljen nam je i protagonist serije Everett (Armani Jackson), koji leži na cesti i pregledava veliki ugriz na svojoj ruci, sličan onome koji Blake (Bella Shepherd) kasnije pokazuje i na svome tijelu. "Sada si kao mi. Baš kao i mi.", govori mu Blake.

Trailer nam nagovještava mnoštvo akcije i drame, uz dozu romantike, sa scenama policijske istrage, rastućih vučjih kandži, zabava i bježanja od čudovišta koje je sve započelo. Sarah Michelle Gellar kao Kristin Ramsey pregledava skice vukova na ploči, a sljedeća nam scena već otkriva vukodlaka s krvavim očnjacima.

Serija Wolf Pack djelomično se temelji na romanima koje potpisuje Edo Van Belkom. Serija će pratiti dva tinejdžera, koji su ozlijeđeni tijekom kalifornijskih požara, što probudi zastrašujuće nadnaravno biće. Vrlo brzo shvate kako je ono što ih povezuje ugriz i krv vukodlaka.

Uz već spomenute, u seriji također glume Rodrigo Santoro, Chloe Rose Robertson i Tyler Lawrence Gray. Premijera serije Wolf Pack očekuje se 26. siječnja 2023. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala