Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Paddy Considine oduševio ulogom u 8. epizodi Zmajeve kuće
Glumac navodi kako mu je George R. R. Martin rekao "tvoj Viserys bolji je od mog Viserysa"

Paddy Considine oduševio ulogom u 8. epizodi "Zmajeve kuće"

Foto: YouTube

Osma epizoda Zmajeve kuće donijela je još turbulentnih događaja i preokreta, ali i ono što su mnogi obožavatelji Georgea R. R. Martina i njegovih knjiga čekali: početak Plesa zmajeva.

Epizoda je donijela poveznicu s Igrom prijestolja i to u sceni kada se Viserys I Targaryen (Paddy Considine) u bunilu obraća svojoj supruzi Alicent Hightower (Olivia Cooke) uvjeren da se obraća svojoj kćeri Rhaenyri (Emma D'Arcy) te govori o viziji koju je imao njegov prethodnik Aegon Osvajač, a tiče se Bijelih hodača. Kako je Alicent mislila da se obraća njoj, u potpunosti je krivo protumačila Viserysa tako da u sljedećim epizodama slijedi rat Targaryena koji su mnogi očekivali. Obožavatelji su oduševljeni Considineovom glumom u završnoj sceni i neki smatraju da bi trebao dobiti nagradu za izvedbu.

Osma epizoda doživjela je još glumačkih promjena i to kod djece Targaryen i Velaryon: Harry Collett sad se našao u ulozi Jacaerysa Velaryona umjesto Lea Harta, Tom Glynn-Carney u ulozi Aegona Targaryena umjesto Tya Tennanta, Ewan Mitchell u ulozi Aemonda Targaryena umjesto Lea Ashtona, Bethany Antonia sad gledamo kao Baelu Targaryen umjesto Shani Smethurst, Phoebe Campbell kao Rhaenu Targaryen umjesto Eve Ossei-Gerning, Phia Saban utjelovila je Helaenu Targaryen umjesto Evie Allen, a Elliot Grihault Lucerysa Velaryona umjesto Harveya Sadlera.

Sljedeća epizoda nosi naslov The Green Council i predzadnja je u prvoj sezoni. Seriju je osmislio Ryan J. Condal, a u ostalim važnim ulogama su Matt Smith, Rhys Ifans, Fabien Frankel, Steve Toussaint i Eve Best.

Zmajeva kuća premijerno se prikazuje ponedjeljkom u 3 ujutro, odnosno kasnije istog dana u udarnom terminu u 20 sati. U nastavku pogledajte najavu devete epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala