Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.10.
Novi nastavak showa "Supertalent", sportske dokumentarne serije i odličan izbor filmskih hitova uz dvije premijere

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Posljednji ples, HTV 2 u 20:15 sati
Dennis Rodman najnepredvidljiviji je, ali i ključan dio dinastije Bullsa.

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Ove nedjelje nova epizoda Supertalenta donosi deset uzbudljivih nastupa kandidata koji će pokušati osigurati svoje mjesto u polufinalu, a među njima će se naći plesači, pjevači, majstor freestyle nogometa i srednjovjekovni vitez koji će izvesti vatreni performans.

FILMOVI

Tango i Cash, Doma TV u 19:55 sati
Tango (Sylvestar Stalone) je policajac koji se odijeva u skupa odijela, uvijek ima elegantnu kravatu i drži do svoga izgleda. Cash (Kurt Russell) je policajac koji ne mari za izgled i doima se poput skitnice. Suparnici su na poslu, no zajedničko im je da kriminalci strahuju od njih. Oni su najbolji u svemu. I kad jednom svaki od njih zaplijeni po jednu golemu pošiljku droge, šef bande odluči uništiti ih obojicu.

Bijesan - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Svakodnevni odlazak na posao za Rachel se jedan dan pretvorio u noćnu moru kad je srela stranca razočaranog u život koji je potom zaključio da će joj napasti sve ljude koje voli... samo zato što to može.

Indiana Jones i Posljednji križarski pohod, HTV 1 u 20:15 sati
Indiana Jones dolazi u posjed dnevnika koji sadrži tragove i kartu bez naziva i vodi do zagonetnog Svetog grala. Poslao mu ga je njegov otac dr. Henry Jones iz Italije. Nakon što je od privatnog kolekcionara Waltera Donovana čuo da je potraga za Svetim gralom propala nestankom njegova oca, Indiana Jones i kustos muzeja Marcus Brody odlaze u Italiju kako bi pronašli Indyjeva oca.

Replike - TV PREMIJERA, RTL u 22:05 sati
Poznati neuroznanstvenik William Foster, čiji su supruga i troje djece poginuli u prometnoj nesreći, potpuno očajan uz pomoć svog najboljeg prijatelja i kolege znanstvenika Eda Whittlea, odlučuje se na rizičan eksperiment - repliciranje njihovih tijela. Ništa ga neće zaustaviti u tome, čak i ako mora ići protiv cijelog vladinog laboratorija, policije, ali i zakona fizike.

Zauvijek tvoj, Nova TV u 22:50 sati
Narednik američkih marinaca, Logan Thibault (Zac Efron), vraća se nakon trećeg služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu - fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije da se ona zove Beth (Taylor Schilling) i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala