Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 8.10.
Nova sezona showa "Zvijezde pjevaju" te filmski hitovi u udarnom i nešto kasnijem terminu

TV Preporuke dana – Subota 8.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Nova energija, nova scenografija, neki novi žanrovi, zanimljive zvijezde, dinamičniji žiri... sve vas to očekuje u 11. sezoni showa! Više o novoj sezoni na ovoj poveznici.

Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom, HTV 2 u 21:10 sati
Nakon zastajanja da vidi košnice na krovu New Yorka, Zac Efron promatra nastojanja u Londonu za smanjenje onečišćenja: od vrtlarstva do skupljanja smeća.

FILMOVI

Wonder Woman 1984, Nova TV u 20:15 sati
Za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smješten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog stoljeća.

Deset u pola - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
COVID-19 je i u Sarajevu je zaustavio uobičajeni život ljudi. Na Baščaršiji vlasnici radnji pokušavaju preživjeti nakon zatvaranja. Zagrebačka gastro vlogerica Gordana stiže na Baščaršiju probati najbolje ćevape. Enes je šalje Izi kako bi i njega obradovala, no prijateljska gesta uzrokuje slom svih odnosa.

Pobješnjeli Max, RTL 2 u 20:15 sati
Motorističke bande naudile su Maxu Rockatinskom osobno i on žudi za osvetom, sve do uzbudljivog konačnog obračuna. Ono što je u filmu iznimno nije priča nego način na koji je ona režirana, a režirana je besprijekorno.

Prisila na brak, RTL u 22:15 sati
Margaret je žena-zmaj, u izdavačkoj kući gdje radi kao šefica. Andrew je njezin pomoćnik koji trpi tiraniju čekajući svoju priliku za napredovanje, koja se ukaže kad Kanađanki Margaret zbog nepoštivanja pravila bude uskraćena viza. Jedini način da ostane u SAD-i je udaja.

Pljačka, HTV 1 u 22:30 sati
Jedna od najvećih pljački u povijesti Britanije završila je bez ijedne uhićene osobe, a opljačkani novac nikada nije pronađen. Lopovi su iskopali tunel do banke i ukrali sefove pune nakita i novca. O pljački se na naslovnicama pisalo nekoliko dana, a onda je odjednom sve prestalo.

Tražeći pravdu, Doma TV u 22:40 sati
Snažna i inspirativna istinita priča o Bryanu Stevensonu, harvardski obrazovanom odvjetniku, koji stiže u Alabamu kako bi branio siromašne i pogrešno osuđene zatvorenike, među kojima je Walter McMillian, koji je, unatoč dokazima koji dokazuju njegovu nevinost, osuđen na smrt.

Snajperist, Nova TV u 23:15 sati
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala