Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Alexandra Daddario je trinaesta vještica u najavi serije Mayfair Witches
Serija je rađena prema nadnaravnim horor/fantastičnim romanima spisateljice Anne Rice

Alexandra Daddario je trinaesta vještica u najavi serije "Mayfair Witches"

AMC je vrlo kratkim teaserom najavio svoju nadolazeću seriju Mayfair Witches. Serija se temelji na romanima spisateljice Anne Rice, a zeleno svjetlo za produkciju dobila je u prosincu 2021. godine. Od tada smo doznali tek nekoliko vijesti vezanih za stvaranje serije, a danas prvi put imamo prilike vidjeti nekoliko kadrova.

Objavom na Twitteru predstavljeno je nekoliko scena, a pravi trailer trebao bi biti objavljen uskoro, vjerojatno u nekom trenu uoči Noći vještica. Kratki nam teaser predstavlja trinaestu vješticu, nesigurnu Rowan (Alexandra Daddario), koja hoda prema kući iz viktorijanskog doba okruženoj bujnim vrtom.

Kako Rowan prolazi kroz zahrđala ulazna vrata na njoj se vide podijeljeni osjećaji od uzbuđenja do nervoze. Istovremeno čujemo kako grupa ljudi ponavlja recitira imena i spominje i Rowan.

Dolazak trinaeste vještice u vještičji koven bit će glavna tema serije. Hvaljena neurokirurginja Rowan doznaje kako ima nadnaravne moći i kako je nasljednica duge linije vještica. Njen se život zaista mijenja kada shvati da će morati pomoći obitelji protiv zle sile koja ih opsjeda generacijama.

Uz Daddario u glavnoj ulozi, u seriji također glume Harry Hamlin, Jack Houston i Tongayi Chirisa. Esta Spalding i Michelle Ashford potpisuju scenarij za seriju, koja se na AMC+ platformi očekuje tijekom sljedeće godine. Točan datum premijere vjerojatno će biti objavljen s prvim pravim trailerom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala