Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 1.10.
Još jedna subotnja večer s velikim izbor novijih i starijih hit filmova!

TV Preporuke dana – Subota 1.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom, HTV 2 u 21:10 sati
Dok izbliza prati nastojanja Islanda u vezi s obnovljivom energijom, Zac Efron kupa se u toplicama s Darinom, degustira meso soba i gleda prirodna čudesa.

FILMOVI

Ava, Nova TV u 20:15 sati
Ava je ubojica koja radi za vladinu organizaciju koja putuje svijetom i izvršava ubojstva. Kada posao koji obavlja krene po zlu, morat će se boriti za vlastiti život.

Alita: Anđeo borbe - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Radnja filma je smještena nekoliko stoljeća u budućnost, u gradu Iron City, u kojem napuštenu Alitu u besvjesnom stanju pronalazi suosjećajni cyber-liječnik Ido koji je dovodi u svoju kliniku. Kada se Alita probudi, ne sjeća se tko je, niti prepoznaje svijet u kojem se nalazi.

Iskupljenje u Shawshanku, RTL 2 u 20:15 sati
Kvalitetu Iskupljenja u Shawshanku prepoznale su i mnoge filmske institucije, pa je među ostalim film bio nominiran za 7 Oscara i 2 Zlatna globusa.

Kraj pravde, Doma TV u 21:40 sati
Drama o losanđeleskom kaznenom sudu. Denzel Washington glumi Romana Israela – odlučnog i idealističnog branitelja koji nakon niza burnih događaja dolazi u krizu zbog koje poduzima ekstremne mjere.

Liga pravde, Nova TV u 22:05 sati
Bruce Wayne i Diane Prince kreću u potragu za herojima koji će im se pridružiti u bitci protiv zastrašujućeg protivnika koji predvodi vojsku vanzemaljskih osvajača.

Svjetski rat Z, HTV 1 u 22:20 sati
Brad Pitt pojavljuje se u glavnoj ulozi u ovom visokobudžetnom hororu o svijetu kojeg je zombi apokalipsa dovela do ruba uništenja. Film je inspirirana hit knjigom slavnog scenarista i pisca, Maxa Brooksa.

Dan poslije sutra, RTL u 22:30 sati
Klimatolog Jack Hall na Antarktici je doživio nešto posve neočekivano: cijeli se komad ledenog bloka sam od sebe odlomio. Iako je tu pojavu pripisao neobičnom hiru prirode, nije ni slutio da se radi o poremećaju klime koja je zadesila Zemlju uslijed onečišćenja, nebrige i povijesno-cikličkih promjena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala