Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rat između Diane i Charlesa nastavlja se u petoj sezoni serije Kruna
Prvi kraći teaser trailer otkriva djelić nove sezone, koja stiže u studenom

Rat između Diane i Charlesa nastavlja se u petoj sezoni serije "Kruna"

Ove jeseni se na streaming platformu Netflix vraća jedna od njihovih najgledanijih serija - Kruna. Peta sezona serije o britanskoj kraljevskoj obitelji stići će na male ekrane ovog studenog, a prvi najavni teaser trailer nagovještava teške dane za kraljevsku obitelj, posebno za princa Charlesa i princezu Dianu.

Kratki teaser donosi nam princezu Dianu i princa Charlesa, koje sada glume Elizabeth Debicki i Dominic West, koji se pripremaju za svoj razvod. Ovaj skoro bivši par priprema se za odvojene televizijske intervjue vezane uz predstojeći razvod. Oboje se čine vrlo nervozni prije televizijskog pojavljivanja.

Skandali koji su bili dio njihovog braka u stvarnom životu i dalje su tema i 30 godina kasnije, a četvrta sezona serije Kruna samo je još više rasplamsala zanimanje za taj period vladavine kraljice Elizabete. Četvrta je sezona posebno naglasila uspone i padove ranih dana u njihovom braku s izvrsnim izvedbama Emme Corrin i Josha O'Connora.

Prve četiri sezone serije izvrsno su prikazale Kraljičinu vladavinu od njenih samih početaka, a u petoj će sezoni nova glumačka ekipa preuzeti uzde od mlađih glumaca. Imelda Staunton postala je kraljica Elizabetha, Jonathan Pryce je princ Philip, a Lesley Manville princeza Margareta.

Produkcija nove sezone serije Kruna nakratko je prekinuta radi smrti kraljice Elizabete, ali se snimanje nastavilo te se izlazak pete sezone očekuje 9. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala