Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 25.9.
Nova sportska dokumentarna serija i velik izbor odličnih filmskih hitova

TV Preporuke dana – Nedjelja 25.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Posljednji ples, HTV 2 u 20:15 sati
U jesen 1997. godine Michael Jordan i Chicago Bullsi krenuli su u lov po šesti naslov prvaka NBA lige u osam godina. Dopustili su snimateljskoj ekipi da ih cijele sezone prati. Rezultat toga portret je legendarnog igrača i slavne momčadi, portret koji možemo vidjeti tek danas u desetodijelnoj dokumentarnoj seriji ESPN Filmsa i Netflixa.

FILMOVI

U dobru i zlu, Doma TV u 19:55 sati
Scenarij filma inspiriran romanom Amerikanca Matthewa Quicka, s humorom se bavi oporavkom jednog čovjeka koji se potpuno izgubio u svom profesionalnom i osobnom životu.

Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, HTV 1 u 20:15 sati
Glasovitog arheologa i stručnjaka za okultno dr. Indianu Jones (Harrison Ford) angažirala je američka vlada da pronađe Zavjetni kovčeg za koji se vjeruje da i dalje sadrži Deset Božjih zapovijedi. Nažalost, neprijateljski agenti također žele pronaći kovčeg kako bi zagospodarili svijetom.

Putovanje jednog psa, RTL u 20:15 sati
Dugo očekivani nastavak dirljivog globalnog hita Smisao života jednog psa, nastao je na temelju bestselera Brucea Camerona, koji je je ispričan kroz pseći pogled na svijet.

Kin, Doma TV u 22:10 sati
Priča prati bivšeg zatvorenika koji je u bijegu od federalnih vlasti, izvanzemaljskih vojnika i bande na čijem je čelu James Franco. Jedina pomoć mu je mlađi polubrat koji se slučajno dokopao izvanzemaljskog oružja.

Otete, RTL u 22:25 sati
Nakon što je dečko nogira uoči njihova odlaska na egzotični odmor, impulzivna sanjarka Emily Middleton nagovori svoju ultra opreznu majku Lindu da otputuje s njom, što dovede do neočekivanih posljedica. Potpune suprotnosti, Emily i Linda uviđaju da će jedino ako riješe svoje nesuglasice kao majka i kći uspjeti pobjeći iz divlje i urnebesne pustolovine u džungli u kojoj su se našle.

Kodno ime: Studeni, Nova TV u 23:30 sati
Bivši CIA operativac (Pierce Brosnan) morat će se aktivirati, no u pitanju će ovaj puta biti zadatak sasvim osobne prirode. Suparnik će mu biti bivši učenik, a u cijelu priču uplest će se visoko rangirani dužnosnici njegove agencije te sudionici ruskih predsjedničkih izbora.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala