Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljen trailer za seriju prema švedskom romanu Let the Right One In
Na Showtime za malo više od 2 tjedna stiže dramska horor serija koja govori o važnim društvenim temama

Predstavljen trailer za seriju prema švedskom romanu "Let the Right One In"

Foto: YouTube

Prema švedskom hit romanu i istoimenom filmu Let The Right One In, koji je kasnije dobio i američku verziju, stiže dramska horor serija o ocu i kćeri čiji se život kad se ona pretvorila u vampiricu.

U središtu radnje je Mark (Demián Bichir) koji je prije 10 godina bio prisiljen zatvoriti tada svoju 12-godišnju svoju kćer Eleanor (Madison Taylor Baez) kako bi je zaštitio od vanjskog svijeta kada se promijenila u vampiricu, ali i vanjski svijet od nje. Eleanor živi usamljeni život i izlazi samo po noći, dok joj otac nastoji nabaviti ljudsku krv koja joj treba kako bi preživjela. Serija donosi i pogled na ljudske slabosti, snagu i suosjećanje.

Švedski roman Johna Ajvidea Lindqvista originalnog naziva Låt den rätte komma in izdan je 2004. godine i vrlo brzo je stekao veliku popularnost, a autor se romanom bavio problemima kao što se egzistencijalnost, društvena izolacija, razvod, alkoholizam, bullying, pedofilija, genitalno sakaćenje i ubojstvo. U romanu glavni likovi su 12-godišnji dječak Oskar i nekoliko stoljeća stara vampirica-dijete Eli. Knjiga je prevedena na više jezika i dobila je svoju švedsku filmsku inačicu 2008. u režiji Tomasa Alfredsona Neka uđe onaj pravi, američku verziju Pustite me unutra dvije godine kasnije režirao je Matt Reeves, a 2013. dobila je i svoju kazališnu predstavu na engleskom jeziku.

Serija Let the Right One In je u planu još od 2017. kad je TNT naručio pilot epizodu te naposljetku odustao da bi nekoliko godina kasnije, 2021., projekt preuzeo Showtime u čijoj produkciji ćemo sad seriju i gledati. Scenarij potpisuje Andrew Hinderaker, a uz Bichira i Baez glume Anika Noni Rose, Grace Gummer, Kevin Carroll, Nick Stahl, Ian Foreman i Jacob Buster.

Serija Let the Right One In imat će 10 epizoda, a prva na Showtime premijerno stiže 7. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala