Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Biografska drama o Whitney Houston I Wanna Dance with Somebody ima prvi trailer
Najveći vokal našeg vremena stiže na filmska platna!

Biografska drama o Whitney Houston "I Wanna Dance with Somebody" ima prvi trailer

Foto: Continental

Otkrijte Whitney kakvu niste poznavali: život i karijera glazbene dive uskoro na filmskom platnu!

I Wanna Dance With Somebody, I Will Always Love You, How Will I Know, I Have Nothing. Zaista je teško izdvojiti a kamoli nabrojati sve hitove koje je ostvarila jedna od najvećih pop diva svih vremena, Whitney Houston. Dokaz tome je iGuinnessov rekord za najnagrađivaniju umjetnicu svih vremena s više od 400 nagrada uključujući i 6 Grammyja. Uzbudljivu i energičnu priču o njezinom životu i karijeri moći ćemo vidjeti u filmu I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston za kojeg je objavljen prvi trailer.

U traileru su prikazani njezini počeci suradnje s glazbenim producentom Cliveom Davisom te najupečatljiviji trenutci i koncerti iz života te karijere. Kao šlag na tortu stavljena je spektakularna Whitneyina izvedba američke himne na Super Bowlu XXV 1991. pred više od 70 tisuća gledatelja.

U ovoj biografskoj drami glavnu zvijezdu utjelovila je Naomi Ackie (Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera, Lady Macbeth), Stanley Tucci (Spotlight, Ljupke kosti)glumi muzičkog producenta Clivea Davisa, a Tamara Tunie (Let, The Devil's Advocate) je u ulozi Whitneyine majke Cissy. U ostalim ulogama pojavljuju se Clarke Peters, Nafessa Williams i Ashton Sanders.

Redateljica filma je Kasi Lemmons (Harriet, Evin rukavac, U eteru) dok je na scenariju sudjelovao Anthony McCarten, inače 4 puta nominiran za nagradu Oscar te scenarist filma Bohemian Rhapsody. Ovaj film je puno više od obične biografije jer kroz radost i emocije slavi život i glazbu jedne od najvećih glazbenica svih vremena. Gotovo je sigurno da će ovu biografsku i glazbenu poslasticu biti pravi užitak gledati u već blagdanskom ugođaju s obzirom da će film krajem godine krenuti s prikazivanjem u kinima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala