Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anne Hathaway, Anthony Hopkins i Jeremy Strong u najavi za Armageddon Time
Polu-autobiografska drama Jamesa Graya mogla bi biti jedan od favorita za nagradu Oscar

Anne Hathaway, Anthony Hopkins i Jeremy Strong u najavi za "Armageddon Time"

Foto: YouTube

James Gray se prisjeća svoj djetinjstva u Queensu u prvom traileru za svoj polu-autobiografski film Armageddon Time.

Jaka glumačka postava odabrana je za dramu inspiriranu Grayevim odrastanjem u Queensu 1980-ih, a radnja prati njegova iskustva dok je bio učenik srednje škole Kew-Forest School u New Yorku, koju je među ostalim pohađao i Donald Trump, njegovo odrastanje, važnost obitelji i težnju ka američkom snu.

Glavnu ulogu Paula Graffa ima slabo poznati Banks Repeta kojem je ovo prva velika uloga, a u važnijim ulogama gledat ćemo velike zvijezde kao što su Jeremy Strong i Anne Hathaway kao Paulovi roditelji Irving i Esther te Anthony Hopkins kao njegov djed Aaron. U ostalim ulogama pojavljuju se Jaylin Webb, Ryan Sell, Tovah Feldshu i John Diehl.

Gledatelje je iznenadilo što se u filmu pojavljuje Jessica Chastain kao Trumpova sestra Maryanne, a glumica je u lipnju otkrila kako je pristala na malu ulogu bez naknade uz samo jedan uvjet: da nikad ne najave da će ona biti dio projekta.

Film je premijerno bio predstavljen u svibnju na Filmskom festivalu u Cannesu na kojem je dobio 7-minutni pljesak što je rasplakalo Graya i Hathaway. James Gray (Ad Astra, Izgubljeni grad Z, Imigrantica, U ime pravde) potpisuje režiju i scenarij te je producent sa Spacemaker Productionsom, dok je Focus Features zadužen za distribuciju.

Armageddon Time u kinima očekujemo 28. listopada, a u nastavku pogledajte prvi službeni trailer.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala