Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 3.9.
Još jedna subotnja večer kad je teško izabrati samo jedan odličan film!

TV Preporuke dana – Subota 3.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 3. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Zla krv, HTV 2 u 23:25 sati
Jim Hogan se nakon godinu dana vraća kući i saznaje da mu najstarija kći Fiona boluje od iste bolesti kao pokojna majka, što je dotuklo njezina muža Paula. Jim čvrsto odlučuje da će se pomiriti i ponovno zbližiti s obitelji.

FILMOVI

Proročanstva, Doma TV u 19:55 sati
Godine 1959., kao dio ceremonije otvaranja nove osnovne škole, grupa učenika dobiva na zadatak napraviti crteže o tome kako oni vide budućnost. Njihovi crteži zapečatit će se u vremensku kapsulu i spremiti na period od 50 godina. Međutim, jedna tajanstvena djevojčica popunjava svoj papir redovima naizgled nasumičnih brojeva za koje tvrdi da joj šapuću nevidljivi ljudi.

Australija, HTV 1 u 20:10 sati
Priča o Lady Sarah Ashley koja napušta Veliku Britaniju kako bi slijedila svog muža u Australiju. Razlog njegovog odlaska je prodaja golemog imanja za uzgoj stoke, no Lady Ashely vjeruje kako ju on zapravo vara pa se zato odlazi suočiti s njim. Imanje se nalazi na samom sjeveru Australije, stoga se ona prisiljena uputiti na naporno putovanje preko kontinenta u pratnji grubog goniča stoke.

Pravednik, Nova TV u 20:15 sati
McCalla je bivši komandos iz specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku Teri, pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima.

Mumija, RTL u 20:15 sati
Tom Cruise igra glavnu ulogu, Sofia Boutella je u ulozi drevnog mumificiranog čudovišta, a zvjezdanoj glumačkoj ekipi se pridružio i Russell Crowe i to u ulozi poznatog znanstvenika.

Izazivač: Le Mans ’66, RTL u 22:15 sati
Prema istinitoj priči o borbi između Forda i Ferrarija u utrci Le Mans 1966. godine. Matt Damon je u ulozi konstruktora Carrolla Shelbyja, a Christian Bale je u ulozi vozača Kena Milesa, koji su s trkaćim modelom GT40 izazvali Ferrari.

Brooklyn bez majke, Doma TV u 22:15 sati
Smješten u okruženje New Yorka 1950-ih, film prati Lionela Essroga (Edward Norton), usamljenog privatnog detektiva s Touretteovim sindromom koji pokušava riješiti ubojstvo svog mentora i jedinog prijatelja, Franka Minne (Bruce Willis).

Stoker, HTV 1 u 23:30 sati
Kada India Stoker izgubi voljenog oca i najboljeg prijatelja Richarda u tragičnoj automobilskoj nesreći na 18. rođendan, njezin miran život na obiteljskom imanju u osami odjednom se slama. Na sahrani oca India upoznaje njegova brata Charlija, za kojeg nije znala ni da postoji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala